Sedmiboj 2018: Havraspár v praktických úkolech

| Vydáno:
Zajímá vás, jak si vedli modří studenti v praktických úkolech? Chcete vědět, jak moc jim moudrost posloužila k dokončení praktických úkolů? Čtěte níže a dozvíte se vše!

Na počátek článku drobné upozornění. Veškerá čísla a veškeré hodnoty jsou dělány z průběhu školního roku, tedy se jedná pouze o ty, kteří se do arény vrhli v průběhu týdne opravování kreativních úkolů.

Nejprve se podíváme na celková čísla modrých studentů. Alespoň jeden úkol započalo čtyřicet modrých studentů. Toto je největší číslo mezi všemi barvami! Havraspárští tedy ukázali odvahu čelit hrůzám arény v největším počtu. Alespoň jeden dokončený úkol pak mělo nádherných třicet modrásků. V tomto čísle se Havraspár propadl na druhé místo.

No a nyní se podíváme již na jména, která bych rád v tomto článku zmínil. Jedná se o takové lidi, kteří dokázali dokončit víc jak polovinu úkolů. Tedy abyste se bývali dostali do tohoto vybraného klubu, museli byste úspěšně splnit alespoň čtveřici úkolů. Alespoň čtyři splněné úkoly měla jedenáctka havranů. To je třetí příčka pro tuto barvu, avšak dělená.

První dvě jmenované jsou Réza z Oříšků s pokladnicí Myker Fae McGarden. Tyto dvě modré studentky dokázaly splnit přesně ty čtyři úkoly a žádný další nenačaly. Třeba se v průběhu prázdnin podívají na všechny zbylé.

Stejné číslo úspěšně ukončených úkolů pak má na svém triku i bývalý primus Edmund Heusinger. Ten však se pokusil načít i zbylé úkoly, ale u těch tří již úspěšný nebyl. Dost podobně na tom byla i famfrpálová kapitánka Aya Watanabe. Ta také splnila čtveřici úkolů, ale načala pouze dva další úkoly.

Pět zakončených úkolů pak zvládly dvě mladší modré studentky. Aimée Leavittová splnila pětici a jeden načala. Betria Carson pak úspěšně ukončila pětici úkolů a k tomu přidala dva úkoly načaté a nedokončené.

Tím končí jmenování těch, kteří splnili alespoň čtyři úkoly, ale neudělali celou sedmičku.

Teď se totiž dostaneme k těm, kteří udělali celou sedmičku. Nebudu zde zmiňovat úspěšné sedmibojařky. Ale přidám do seznamu slečnu Angelu, která začala jako sedmibojařka, ale v průběhu Sedmiboj vzdala. Ovšem v praktických úkolech našla zálibu a dokončila všechny. Celou sedmičku úkolů splnila pětice modrých studentů. Zde jsou modří taktéž třetí, ale opět je to místo dělené a zároveň je totiž poslední!

No a jaká pětice úspěšně splnila? Podíváme se od nejpomalejší po nejrychlejší havraspárské studenty.

Páté místo obsadila nyní již zaměstnankyně hradu – Helenia Kukková. Nyní již kolegyně Helenia strávila v aréně zamčená 6 dní 19 hodin 18 minut a 27 sekund. Nebohá Helenia se ztratila v sedmém úkolu, který udělala až za necelých pět dní. O to větší obdiv si kolegyně zaslouží, že se nenechala odradit a stále úkol dotáhla do zdárného konce!

Čtvrtou příčku si odnáší modrá studentka a vedoucí spolku Scamanderův kufřík – Hetty Londsová. Slečna Hetty v aréně strávila 2 dny 22 hodin 52 minut a 21 sekund. Tedy téměř tři dny strávila zavřená v té nepěkné aréně! Slečně dal největší záhul také poslední úkol, nad kterým strávila více jak den. Zajímavé také je, že žádný z úkolů slečna neměla za méně jak jednu hodinu.

Třetí příčku si odnáší slečna, který v průběhu roku navštěvovala ročník první. Indris Elwinor je jediná havraspárská novačka, která úspěšně prošla všemi sedmi úkoly. Její závěrečný čas byl 1 den 7 hodin 26 minut a 9 sekund. Nejvíc zabral slečně dal úkol čtvrtý, který dělala přes deset hodin.

Druhé místo si odnáší studentka, kterou jsem již nenápadně zmiňoval. Slečna Angela QuickBow sice odešla ze samotného klání, ale praktické úkoly udělala úplně všechny. Dohromady jí daly úkoly čas 1 den 3 hodiny 17 minut a 36 sekund. Slečna Angela strávila v podstatě většinu času na dvou úkolech – čtvrtý úkol (který byl poslední úkol slečny jako sedmibojařky) a sedmý úkol (tedy poslední úkol celkově).

No a havraspárským studentem na první příčce se stal jediný muž v této pětici. Samuel Berthold Lachowski ukázal velký dar v logických hrátkách a jako jediný modrý nesedmibojař dokončil všechny praktické úkoly pod jeden celý den. Konkrétně se jedná o 5 hodin 35 minut a 36 vteřin. Nejhorší pro něho byl úkol čtvrtý, nad kterým strávil necelé dvě hodiny.

Gratuluji všem úspěšným modrým studentům a doufám, že přes prázdniny se ty vyšší počty rozroustou!

Pro Denní věštec
Oliver McCollin

Komentáře

  1. Ano, praktické úkoly mě opravdu bavili.. ale ty praktické, brr 😀 hezká statistika, díky za ní 🙂

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *