Sedmiboj 2018: Zmijozel v praktických úkolech

| Vydáno:
Ctižádost je jednoznačně velkou motivací k účasti v Sedmiboji. Kolik ctižádostivých zelených studentů se vrhlo do arény? Kolik jich bojovalo a zvítězilo? Čtěte níže!

Na počátek článku drobné upozornění. Veškerá čísla a veškeré hodnoty jsou dělány z průběhu školního roku, tedy se jedná pouze o ty, kteří se do arény vrhli v průběhu týdne opravování kreativních úkolů.

Jak je již naším zvykem, podíváme se na celková čísla, která by nás mohla zajímat. Zelených studentů, kteří alespoň načali jeden úkol, je dohromady 38. V tomto ohledu se Zmijozel zařadil na druhé místo za Havraspár. Z nich pak alespoň jeden úspěšně zakončilo jednatřicet z nich. To zelené pak posunulo před Havraspár a dostali se na první příčku.

A pojďme již jmenovat některé ty úspěšnější. Ve Zmijozelu se našlo celkem 14 studentů, kteří úspěšně zakončili alespoň čtveřici praktických úkolů. V tomto úkolu se zelení opět propadli na druhé místo, tentokrát však za Mrzimor.

Nejslabší v tomto ohledu byla dvojice studentek Jane Anne Virgine a Jagga Viggo. Tyto dvě studentky úspěšně ukončily čtveřici úkolů a zbylé tři pak načaly. Merlinužel je aréna v těchto úkolech pohltila.

Následující trojice studentů se ještě o jeden úkol posunula. Slečny Cirilla Sterling s Lily Angelinou Johnsonovou a panem Jarrqem Miekkalou úspěšně zakončili pětici úkolů. K tomu zbylé dva načali, ale dané úkoly pak byly nad jejich síly.

No a čtveřice studentek byla ještě o jeden úkol lepší (také vidíte tu hezkou postupku?). Slečny Lucy de Lioncourt, Magdarlene di Facittra, Nena Campbell a Samantha Aileen Massey úspěšně ukončily šestici úkolů. K tomu pak onen sedmý úkol načaly a nedokončily.

U zelených vidíme ono načetí úplně všech úkolů u neuvěřitelného čísla čtrnácti osob! Z ostatních kolejí jsme takovéto statistiky v této oblasti neměli.

No a nyní již se dostáváme k úspěšným řešitelům všech zadaných úkolů. V tomto ohledu se Zmijozel vyrovnal Havraspáru s Mrzimorem a obsadil dělené třetí místo s pěti úspěšnými. A kdo že ve Zmijozelu takto zabodoval?

Páté místo obsadila prefektka Elaine Robillard. Slečna Elaine strávila v aréně 2 dny 21 hodin 49 minut a 36 sekund. Přes dva dny, tedy většinu času stráveného v aréně, strávila na čtvrtém úkolu. Ještě pátý a sedmý úkol byl pro slečnu delší (4 a 3 hodiny) a zbytek již zvládala s nádhernými časy pod hodinu.

Čtvrté místo obsadila sedmibojařka roku 2016 Bibi Anne. Slečna Bibi si poradila se všemi úkoly v čase 2 dny 11 hodiny 31 minut a 57 sekund. Slečna Bibi se nejvíc zasekla na úkolu úplně posledním. Tento úkol slečně zabral den a sedmnáct hodin. Druhým nejhorším byl pro slečnu úkol čtvrtý s necelými čtrnácti hodinami. No a zbytek úkolů měla splněné pod dvě hodiny.

Bronzovou příčku obsadila druhá ze zmijozelských prefektek, Loralei Silwerin. Slečna Loralei v aréně strávila o trochu víc než jeden den! Konkrétně tam byla 1 den 4 hodiny 46 minut a 47 sekund. Kamenem úrazu pro tuto slečnu byl úkol sedmý, na kterém ztratila lehce přes 17 hodin. Úkol pátý k tomu byl pro slečnu obtížnější též, kdy na něm strávila téměř šest hodin.

Druhou příčku si odnesla tehdejší nadšená prvačka Inees Rut Gowstring. Slečna Inees ukázala, že i prváci dokáží zákeřnosti arény zvládnout v krásném čase. Slečny celkový čas byl 23 hodin 43 minut a 46 sekund. Kamenem úrazu pro slečnu byl čtvrtý úkol, na kterém strávila přes tři čtvrtiny času, a to 16 a půl hodiny. Pátý a sedmý úkol byl pro slečnu zdržením kolem dvou a půl hodin, jinak to byly časy krátké.

No a zeleným vítězem je jediný zelený muž, který dokončil všechny praktické úkoly – Hayden Folivora. Zmijozelský šéfredaktor v aréně strávil 10 hodin 31 minut a 25 sekund. Největším problémem pro pana Haydena byl čtvrtý úkol, který pro něho byl víc než polovina času, tedy téměř šest hodin. S přidáním úkolu sedmého, který byl lehce přes dvě hodiny a ještě pátý úkol s hodinou a dvaceti minutami, tak nám zbývá trocha přes hodinu na zbylé úkoly.

Gratuluji všem úspěšným zeleným studentům a očekávám víc zajímavých časů na konci prázdnin!

Pro Denní věštec
Oliver McCollin

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *