Zimní zápolení: 3. kolo – tak trochu ztracené

| Vydáno:
Třetí svíčka na adventním věnci už hoří, připravte se tedy na 3. kolo Zimního zápolení, tentokrát ve jménu nebelvírské odvahy. Tu budete určitě na cestě k pohodovým Vánocům potřebovat! Zapojit se můžete samozřejmě všichni bez ohledu na barvu vašich hábitů a také bez ohledu na to, zda jste se některého z předchozích kol účastnili.

I tentokrát si nejprve ukážeme, jak měly krabice s perníčky vypadat. S radostí oznamujeme, že mecenáši si cukroví odnesli a… inu, Vánoce a dárky jsou zachráněné. Tedy… možná ještě tak docela ne, však uvidíte sami při 3. kole našeho zápolení… Ale zpět k perníčkům, takto měly být v krabicích poskládané dle pravidel 2. kola.

I tentokrát si šikovní perníkáři odnášejí drobnou odměnu v podobě čarovného perníčku, který ocení v závěru Zimního zápolení.

Jméno 1. kolo 2. kolo 3. kolo 4. kolo 5. kolo
Alex Teerová
Andra Tigers
Andy Topher
Any Dawson
Bibi Anne
Cerridwen Lowra Antares
Eleanor Blackfoot
Esmeralda Milagrosa
Filius Orionis
Hekatea Centaurix
Indris Elwinor
Inees Rut Gowstring
Jarrq Miekkala
Katsuki Swallow
Marguerita Laux
Oliver McCollin
Patricia Baloure
Trixie Deliah Sinclair

3. KOLO ZIMNÍHO ZÁPOLENÍ

Jste zvědaví, proč jsou Vánoce pořád ještě ohrožené, přestože nás mecenáši obdarovali svou štědrostí více než hojně? Inu, velká část dárků se jaksi… ztratila. Proslýchá se, že spletí hradních chodeb měla vést nenápadná vlněná nitka kouzelného klubíčka. Jenže ouha, očividně si s ním hráli nějací mazlíčci, možná ti samí, kteří vysbírali i pojistku – po zemi rozsypané drobečky. Nyní tedy není žádný způsob, jak se snadno dostat ke skrýši s dárky. Co by to ale bylo za Vánoce bez dárků, viďte?

A tak se před vámi rýsuje 3. úkol s jediným pravidlem, či spíše pokynem – nevzdat se, přežít nástrahy bludných chodeb a najít skrýš s dárky. Nezapomeňte cestu chodbami dostatečně vyznačit, aby ti, kdo mají dárky rozdávat, skrýš snadno našli. Mnoho zdaru!

Plánek s vyznačenou cestou od vchodu až ke skrýši s dárky netrpělivě vyhlížíme v našem externím sovinci na adrese dvsovinec@gmail.com až do soboty 22. prosince včetně. Nezapomeňte nám připsat také své kouzelnické jméno. V neděli 23. prosince si představíme havraspársky laděné zápolení.

Pro Denní věštec
Žďuch Duch nebelvírských Vánoc

Poznámka: Do Zimního klání se může zapojit každý obyvatel hradu a pouze na něm samotném je, kolika kol se rozhodne zúčastnit. Větší úsilí ovšem přinese… nu, minimálně větší zábavu, jak doufáme!

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *