Sedm divů KS?

| Vydáno:

Mudlové, jak známo, jsou zvláštní stvoření, o čemž málokdo pochybuje. Avšak i zvláštní stvoření mají občas dobré nápady. Vymysleli si tzv. Divy světa, sedm něčím zvláštních či významných míst, která si zaslouží nadstandartní pozornost.

Ministerstvo kouzel bylo již delší dobu fascinováno tímto nápadem, načež se rozhodlo od začátku září uspořádat celokouzelnickou anketu, jakých je tedy Sedm divů KOUZELNICKÉHO SVĚTA. Ach, jak ti se trápili s vymýšlením míst, která jsou natolik atraktivní, aby se umístila v anketě! Nakonec požádalo Ministerstvo kouzel o pomoc redaktory Denního Věštce, potažmo tedy hojnou čtenářskou relaci našeho plátku. Tážeme se tedy Vás. Co se řadí mezi Sedm divů KS a proč? Pokud máte nějaký (!seriozní!, i když o serioznosti čtenářů DV nikdo nepochybuje) nápad, pište prosím na hradě sovy na jméno Larrie Larstonová, či e-mailové sovky na larrie.larston@seznam.cz. Zapojte se prosím do projektu :)!

Výsledky budou zveřejněny co nejdříve, nápady prosím zasílejte do
30. září 2007.
Návrhy projdou diskuzí na Ministerstvu, z níž vznikne užší výběr, z kterého právě VY a nikdo jiný vyberete 7 Divů KS.

Odměny za nápad? Pokud se ocitne v užším výběru, máte zaručenou čest v historii kouzelnického společenství, a to není málo, nemyslíte :)? Máte ji ale zajištěnou i tak, neboť mimo užší výběr budou zveřejněny i ostatní obecné nápady v článku následující ten se seznamem míst z užšího výběru. Znovu pěkně prosíme jménem Ministerstva kouzel a v zájmu našeho společenství: Zapojte se!. Hodně štěstí při vymýšlení. 🙂

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *