Rozhovor s Cerridwen Lowra Antares

| Vydáno:

Každý z Vás určitě zaznamenal osobu, která hýbe nejen bodovým kontem Zmijozelu – Cerridwen Lowra Antares ze Zmijozelu. Nejen její virtuální já, ale i skutečné je zajímavé, a proto jsem se rozhodla s ní udělat rozhovor. Doporučuji přečíst, dozvíte se plno zajímavých informací. O tom nepochybujte;).

Posaď se u nás, Cerri, chceš trochu čaje nalít? Nebo něco ostřejšího, co rozváže jazyk?

Cokoliv bez veritaséra, děkuji (vytáhne svého pokusného hraboše, kterého používá na lektvary a dá mu přičichnout a následně ochutnat toho onoho čaje, co dostala, a když je spokojená s jeho reakcemi, maličko si usrkne)… To víš, opatrnosti není nikdy dost (potutelně se zachichotá).

Tak jak si se dnes vyspala? Mě budilo chrápání Merrisy, ale už si na to začínám zvykat. Minulé roky jsem s ní v pokoji nebyla, ale letos. Wuw, se vždycky těším domů, až se vyspím. Jak to je u tebe?

Spánek? To je nějaké cizí slovo? Musím se přiznat, že v tomhle termínu to provozuji naprosto minimálně. Už aby byly prázdniny. =D Ale jinak, já už na společnou ložnici rezignovala. Bydlí tam se mnou totiž tolik chrápajících lidí, že se prostě nevyspím. Navíc několik z nich je náměsíčných a ve spánku se vyhýbat kletbám není moc dobrá zábava =D Takže spánek jedině v knihovně, v komnatě nejvyšší potřeby anebo na raději nejmenovaných místech =D

Dneska byla vážně dobrá snídaně, co ti na ní chutnalo nejvíc? Vedle mě seděl Lee a neustále mlaskal a mlaskal. Měla jsme chuť ho zardousit pořádným kusem žvance.

Mno vedle mě naštěstí Lee neseděl, ale viděla jsem ho a taky moc dobře slyšela. (Ale nezapomeň, že ho nesmíš udusit před famfrpálem, když tak až vyhrajeme pohár, jo?) Doporučuju ti, abys příště někam přesedla. Ale bacha na zloděje koblih! Jedna nejmenovaná mi jich dneska osm ukradla, což považuju za osobní urážku, která se dožaduje odplaty (cheche =D). A jinak si dám k snídani spoustu sladkého a zajím to šunkou. Energie a trocha toho masa musí být

Naše škola je poněkud holčičí… Co říkáš na zdejší kluky? Třeba takový Phosgen nebo Kargowan, tomu říkám kus chlapů:o).

Mno ehm Nejlepší je stejně Filius, na toho nikdo z těhlech nemá to jen tak pro uvedení. Ale na Karga bych dokázala pět ódy celé hodiny, to je zase pravda =D. A proto bych tuto otázku raději ukončila =D

Zmínila jsi tu Fila, co nejvíc Ti na něm imponuje?

Na Filiusovi? Nejspíše všechno Tedy kromě té barvy, ale to se dá lehce přehlédnout. Zmíním třeba to, že je to dle mého skromného soudu ten nejlepší člověk se zlatým odznakem, co je momentálně v úřadu, a nejspíše jím ještě dlouho zůstane, protože konkurence je v nedohlednu navíc má hromadu bodů, předmětů a vůbec všeho a tak nějak nechápu, jak to může stíhat a skrytě závidím některým červeným, protože pracovat pod takovým primusem musí být efektivnější a také snad i lepší než pod jiným jistým člověkem. Ale to je přeci jen můj názor a spousta čtenářů se mnou může nesouhlasit. A samozřejmě, že Filius má i jiné nesporné kvality, ale nemůžeme tady spolu klábosit až do Zimního slunovratu, abych je všechny vyjmenovala mám ještě spoustu esejí na napsání =D =D

Musím přiznat, že mě Tvá odpověď překvapila. Sama nechápu, kde bere ten čas… jestli ho náhodou nebere mě, nic moc nestíhám a přitom se pořád ulejvám:D

Překvapila? V čem přesně? Já to samozřejmě taky nechápu, ale aby to byl zloděj času? Tomu se mi nechce zas až tak věřit =D. Ale zase je pravda, kdoví S časem se dá dělat věcí =D

Jsme chtěla dělat rozhovor o Tobě a mluvíme tu o Filiusovi. Ale tak když jste oba na vrcholu žebříčku, jste na stejné vlně:). A co Zmijozel, co bys o něm mohla říct?

O Zmijozelu? =D Mno, ehm To je otázka na dlouho Zmijozel je kolej, do které patřím, kterou podporuji, ale která mě taky často štve =D. Což je normální, když s lidmi z ní trávím tolik času. Ale pamatuju se, že když jsem sem na hogwarts přišla, byla jsem nadšená, že jsem se dostala právě do Zmijíku. A taky jsem to tak trochu očekávala. První rok byl skvělý, pak přišla relativně vysoká aktivita, pak krize, pak ještě větší krize a teď je ze mě cvok nejvyššího kalibru, který jako jediný reprezentuje Zmijozel v první pětce bodování =D (v den 8.11.2007 =D) A přestože mám momentálně ke koleji velice rozporuplný vztah (netřeba rozpitvávat kdo ví, ví ), jsem i přes různé barevné výstřelky stále s ní =D. Uvidíme, jak to bude příští rok, jestli se mi povede zfialovění anebo zůstanu i nadále zelená, ale co je dále než další termín je moc daleko, takže to prozatím nechávám maličko stranou =D.

Doufám, že tohle je to, jak byla ta otázka míněná a že jsi nechtěla slyšet nějaké drby =D

Já se drbům nebráním, nevymýšlím je, ale ráda je slyším:D. Byla by škoda, kdybys nás opustila, ale tak ty jsi nikdy nebyla řadovým studentem a míříš stále výš a výš. Budu na Tebe hrdá ať už zůstaneš s námi nebo bez nás. Jen je jasné, že nemáš v naší koleji žádnou „Cerri“ náhradnici:(

Mno drby…=D. Řadovým studentem jsem byla, a to prosím celý svůj první zdejší školní rok =D. Mimo intriky, mimo dění koleje a jenom jsem si dělala svých sotva devět předmětů =D to až Pragocon se mnou cosi udělal =D. Ono vidět tam všechny ty hyperaktivní lidi (jako byla například jistá primuska v oranžovém. Budiž jí země lehká a zdravím =D) akčnit… to bylo něco.

A o tom míření výš a výš… ehm… nejsem si jistá, jestli je fialovění míření výš nebo spíše změna prostředí. Já to rozhodně jako nějaké povýšení neberu =D.
Já doufám, že budu moct být na oplátku hrdá na kolej, ze které jsem vzešla =D.

On se někdo najde… i když to bude třeba delší dobu trvat… já myslím, že to kolej zvládne i beze mě a zcela určitě se najde celá řada lidí, co moje zfialovění uvítá =D. Lidé přicházejí a odcházejí a i když koleji někteří více než málo chybí, najdou se zase jiní jen je třeba trpělivost a taky snaha je najít =D. A je zase pravda, že někteří jsou natolik výjimeční, že jen tak nahradit je nejde Nicméně, já se mezi takové nepočítám. Bodařů je a bude dost =D.

Zmínila jsi se o primusce v oranžovém. Musím říct, že se mi po těch dobách Ked Looben a Trumtoráda Nezmara dost stýská. Uměli nakopnout a dodat energii. Alespoň co jsem viděla kolem sebe a cítila i na sobě. Dříve jsme si vesele propadla a myslela individualisticky, oni ze mě udělali „kolejařku“, jestli chápeš, co tím myslím:).

Chápu, co tím myslíš. V té době, kdy tu byli oni dva a tu kolej nakopávali, já byla ono nevinné dítko mimo všechno, co se procházelo velkou síní a nic moc neřešilo =D. Ale jakožto člověk úplně mimo jsem tak nějak tušila, že máme vedení a že se něco děje. Nevím, co se dělo uvnitř (popírám, že bych si kdy četla celou zasedací místnost včetně starších zápisků =D =D), ale tak nějak mi to tu připadalo skoro jako idylka =D. Jak říkám, pohled nezávislého pozorovatele =D (raději vynechám, co jakožto nezávislý pozorovatel vidím teď =D). A s Ked jsem se prakticky pořádně potkala až na konci mého druhého roku, což jak všichni zasvěcení vědí, moc milá doba nebyla =D. Ale… někdy si říkám, že by to chtělo mít tu zas někoho jako je ona, protože její nástupkyně jejích kvalit ani zdaleka nedosahuje, co si budeme namlouvat… Ale zase jde o můj názor =D. Ne, že mi někdo bude posílat huláky =D.
Mno tak já momentálně v podstatě individualita jsem, ale to neznamená, že mě neštve, že jsme v bodování až třetí =D. A pro zlepšení bych toho udělala mnohem víc, než jsem schopná =D (jestli máte někdo obraceč času a zatajili jste mi ho, šup sem s ním =D).

Jaký předmět tě letos nejvíce oslovil? A který naopak zklamal? Já se těšila na pokračování barvokouzlení, ale bohužel madam Leti je kus ledu. Fén na ní!

Mno… to si mám z těch jedenadvaceti vybrat? =D Tak stálice nezklamaly a letos se mi výběr opravdu povedl taky, proč bych chodila na předměty, co mě nebaví? =D (skutečně nepíšu čtrnáctipalcové eseje proto, že se nudím a nemám co dělat =D).

Děkuji Ti za čas, který jsi si na mě udělala. Přeji pevnou vůli a krásné narozeniny.

Není zač, udělala jsme to ráda. Áááá, narozeniny =D Na ty bych málem pod tlakem termínu zapomněla. Děkuju za přání A doufám, že se ještě někdy za podobně příjemných okolností setkáme =D.

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *