Novinky na Příčné

| Vydáno:

Konečně tady! Novinky na Příčné od nás, studentů. Talent dělání oblečení na Příčnou jim opravdu závidím. Jste opravdu šikovní!

Tak na Příčnou nám přibylo pár opravdu nádherných kousků. Mě se moc líbí například Krémové šaty. Jejich načechranost a hlavně barva lahodící mému oku jsou vážně nádherné. Zajímalo by mě, kdo takové šaty navrhoval, jestli madam Niam – neví někdo? Každopádně jsou úplně nádherné a já děkuji p. Werewolfovi, že nám dovolil koukat se na tu nádheru. Bohužel nevím jak vy, ale já jsme naprosto bez peněz. Zmijozel ještě pořád neudělal plat pro pokladníka. Hm, takhle se ňuňají pokladníci, bez platu! Pak nemají chodit oháknutí jak vandráci a dělat ostudu koleji.

Trochu jako pěst na oko působí nástěnka Novinky u p. Johna, kde si nezapomněl rýpnout. Cituji : “A proč to sem dávám 🙂 to aby ste měli pocit, že se tu něco děje, někdo, kdo si to tady nepřečte, očividně ten pocit nemá :-)“

Pak p. John dokonce reagoval v příspěvku pod mým článkem v Denním Věštci. Opravdu jsme si nevšimla, že ty věci tam už jsou, ale bude to i tím, že trvalo než se mi článek vydal. A já mrzla a mrzla.

Přeju pěkné dělání soutěží, alespoň tedy já chci nakupovat, ale musím nejprve získat finance.

Komentáře

  1. Krémové šaty – Mno já bych věděla, kdo je navrhoval, ale aby u nich bylo moje jméno napsané, tak jsem si o to musela říct…

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *