Rozhovor se Špagetkou Ukulele

| Vydáno:

Tento článek má zpoždění, neb nyní je už TEN Špagetka oficiálně uznaný za muže:)

Ahoj Špaget, ráda tě tu vidím, tak co, jak jde život? Jak ti mám vlastně říkat? Špagetko, Špagi, Špágo…?

No zatím Špagetko přeci jenom sem pořád dáma. Na to prosím nezapomínej.

Jak se cítíš v těle ženy? Jestli ti něco nepřekáží nebo co ti naopak vyhovuje. Myslíš, že jako žena máš větší sex-apeal?

No v těle ženy. Tak jsem v něm zatím chvíli, skoro jsem si nestačil zvyknout, ale je to zajímavá zkušenost vidět svět z ženského pohledu, prožívat ženské problémy jako například slevy v krámech a prázdnou peněženku, atp. No a co se mi na tom líbí?? Hlavně ta moc nad chlapama ehm… víš jak to myslím, viď?? A nedělej ze sebe neviňátko ty jedna… Větší sex-apeal? to nevím to by si se musela zeptat někoho z mých nápadníků. Ale myslím že je dostačující nebo alespoň pár profesoru mě v tom utvrzuje hihi.

Všimla jsme si, že jsi měla aférku s jedním zelených chlapcem, kterého raději nebudu jmenovat :D. Co tě vedlo k tomu, na něj zkusit svůj šarm?

(Špagetce zaskočila sušenka, kterou právě žvýkala.)

(Márčí začala zachraňovat Špagetku, kterou očividně dostala do trapné situace.)

Mno hehe eh. Tak přeci jenom jsem byl v ženskékm těle teprve chvíli, a tak jsem ještě nevěděl o své moci nad chlapama. A jak to tak bývá člověk občas zblbne. Mno a zrovna to padlo na chudinku moji zelenou. Ale vše jsme si vyřikali a žijeme v klidu a míru.

Jak se lidi tváří na to, když jim řekneš, že nejsi žena ale muž? Zaznamenala jsi nějaký zvýšený zájem ze strany dívek?

No tak ještě teďka mi přijde občas nějaká ta sova, zjištující, jestli mám piňdu nebo ne. No muži se tváří zklamaně, a někdy zrudnou s chutí se propadnout do země. To bych ti přála vidět ty jejich sovy! Tolik jsme toho nebrali ani v biologii! Mezi náma hlavně od profesora Werewolfa bych tohle nečekala! No a dívky mají zájem o to zkusit něco nového. Viš, jak to myslím.

No a než jsme stačili rozebrat úplně všechno ze Špageťákova života, přišel konec dne :(.

Děkuju, Špago, za rozhovor!

Nebudeš se po přeměně bát vyjít z ordinace? Přece jen…bude to obrovská změna mít zase něco mezi nohama. Těšíš se? Nebo zvažuješ, zda nezůstat ženou?

Čoveče už jsem se bál, že se na to nezeptáš. Kvůli týhle myšlence v poslední době skoro nespím. A ano, bojím se. Pár věcí se zmenší, jedna vyroste. Začátky asi nebudou jednoduchý. A nejsem si úplně jistej, jestli to teďka ještě chci nebo ne. Najednou už nebudu TA Špagetka, co se dívá po podprsenkách ve vitrýně, ale TEN Špageťák co bude řešit učet za píívo.

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *