Mudlovské dostavníky

| Vydáno:

Také vás už nebaví používat neustále mudlovskou dopravu? Je na čase udělat povstání… kouzelnické povstání!

Někteří z nás jsou postiženi i v denním v mudlovském světě. Třeba já. Každý den dojíždím pozorovat mudly do jakéhosi institutu. A hle, oni mi chtějí znepříjemnit mé konto. Jakožto pozorovatel mezi mudly musím využívat různé jejich prostředky a to i ty pojízdné a finanční. Jako druh dopravy jsem se zařekla, že budu používat výhradně mašinky, neb v sobě skrývají neutuchající kouzlo a jet přes centrum Ústeckých chemiček je prostě mňamka a slast na oči, kterou každému doporučuji.

Jenže. Všude je nějaké Jenže:(. Mudlové jsou děsní a neustále musí všechno zdražovat. (Buďme rádi za naši Příčnou, která – doufám – zdražovat rozhodně nebude). A tak mi zdražili i mašinky. Mě to jako žáka stojí méně, ale třeba když se rozhodnu jet výletovat do Prahy, fň, vesničance jako já to je umožněno za opravdu velkou cenu a tou je koukání smutnýma očima na své rodiče a snažit se z nich vymámit co nejvíce peněz. Už moc věta „přece chcete mít slušivou dceru“ neplatí. Bohužel. Obléknout se mohu přece i u nás na ústecké vesnici.

Poslala jsem žádost na ministerstvo kouzel, která by mohla udělat výjimky pro kouzelnické cestující mudlovskou mašinkovou dopravou. Že by jsme mohli využívat metel veřejně, aniž by jsme porušovali pravidla. Mudlové už by se přece mohli dozvědět, že jsou na světě kouzelníci.

Jaký by na ně měl dopad, kdyby zjistili, že mezi nimi žijeme? Tedy spíš že oni žijí mezi námi a pletou se nám pod nohy:). Nechci smíchat kouzelnický a mudlovský svět, ale myslím, že je na čase otevřít ony neviditelné hranice kouzelnické dopravě. Neustále se maskovat… koho to pořád baví? Kupování mudlovského oblečení, aby si ničeho nevšimli… achjo. Vím, že jsme něco víc než oni, ale proč to nemohou vědět? Třeba ministerstvo čeká na novou generaci, která vše změní – na nás. Ale kteří z nás to budou? Nikdo neví.

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *