Ukradená kráva

| Vydáno:

Pokud si myslíte, že mudlové nemají rádi svůj dobytek, tak se mýlíte. Možná jednou bude přízvisko „Ty jsi ale dobytek“ lichotkou.


Přímo ukázkovou situací je událost v Malajsii, kdy milovník krav právě takovou jednu fešnou krávu ukradl a nacpal si ji na zadní sedadlo svého motorového vozidla. Z fotek vyfocených svědkem se dá usoudit, že ona kráva rozhodně netrpěla a dokonce si nechávala svá ušiska vlát ve větru z otevřeného okénka. Bohužel tento příběh nedopadl dobře, protože onen zamilovaný zloděj naboural do stromu a poté zbaběle utekl! Za tento čin bych ho poslala do Azkabanu – natěší krávu, že si budou žít po celý jejich život šťatsně a pak hups – stane se nehoda a on zbaběle uteče. Kráva jen tupě koukala z okénka ven, pravděpodobně si všechno v hlavě teprve urovnávala a snažila se ze všeho vzpamatovat.

Ke všemu (ale teď už jsem skutečně rozzlobená), onu krávu vesničané odsoudili k smrti. Pokud někdy pojedu do vesnice Kuala Lumpur, pěkně jim to všem spočítám – achjo, zabít chudáka krávu, která se zamilovala do bídného mudly! Doufám, že je nyní v kravím nebi a šťastně se pase a ten bídák, který ji nechal na holičkách, se má hrozně moc špatně!

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *