Rosmerta obětí skandálu!

| Vydáno:

V sobotu 23. 2. 2008 došlo k velkému odhalení. Nejmenovaná skupina studentů v hostinci U Tří košťat učinila skandální objev, jehož předmětem a hlavní hrdinkou se stala madame Rosmerta, známá také jako vítězka MSNSV (Mistrovství světa o nejlepší Sklepmistrův vyprošťovák), či jako nepřítelkyně všech nezletilých, kterým s největším rozčilením odmítá nalévat alkohol.


Onoho večera se výše jmenovaná jako obvykle k ničemu nevyjadřovala, a to dospělo do takové míry, že byla shledaná němou, nahluchlou a záhy i osleplou (poté, co se studenti pokusili upoutat její pozornost dotazy, jekotem a pantomimou a dotyčná stále nejevila známky sebemenší reakce). Co ovšem bylo tématem č. 1? Inu, láska, jak známo, kvete v každém věku a v každém stavu, tedy ani Rosmerta se ztrátou dvou a půl ze svých smyslů neunikla otázkám na tělo. Po všemožných neúspěšných pokusech přimět veleváženou mistryni k vyjádření studenti zjistili, proč ona dáma zatvrzele nereaguje. Maskujíc se za postiženou osobu, skrývá před světem srdcervoucí průšvih. Ano, je to tak, a my víme, oč v tomto skandálu běží!

Prvně se situace počala tvářit slibně, když padlo jméno profesora Davida Nekromancera. Pořád však výraz v Rosmertině tváři nebyl stoprocentní, a proto studenti pouze usoudili, že jmenovaný to není, nicméně že Rosmerta si brousí drápky na někoho z profesorského sboru. Taktně jsme usoudili, že budeme pátrat po člověku mužského pohlaví. Po více než pěti minutách naše odhalení nabylo své finální podoby. A tady ho tedy máte:

Madame Rosmerta, falešně nahluchlá, němá a slepá mistryně světa o nejlepší Sklepmistrův vyprošťovák a úhlavní nepřítelkyně nezletilých, kterým odmítá nalévat alkohol, je každý den zamilovaná do jiného profesora! Ne však ledajakého – jejími objekty jsou totiž pouze a bez výjimky zadaní profesoři, jejichž partnerkami jsou dámy z prostorů světa hogwartského.

Letáky s oním oznámením už putují kouzelnickým světem, stejně jako plakáty, brožurky, hlášení v rádiu, oběžníky na Ministerstvu…
A jak tedy onen seznam vyhlíží? Naši redaktoři až do této chvíle madame Rose vyslýchají, zatím ale nebyli velice úspěšní a seznam zdaleka není úplný. Co ovšem víme:

Pondělky – prof. M.A. Nekro The Gravedigger
Úterky – prof. Bc. Midar Kilahim N.U.

Děláme vše proto, abychom měli seznam úplný! I vy mějte oči otevřené, nikdy nevíte, jaký skandál se kolem vás může šustnout. Třeba to budete právě vy, kdo přidá další jméno do skládačky tužeb madame Rosmerty.

Komentáře

  1. – jajš, omyl no xD mně spíš šlo o ten obsah :/ 😀 bulvární články mnohdy překlepy ve jménech mají 😛

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *