Jak rychle vyzrát na city

| Vydáno:

Už jste to taky slyšeli? Je to tady … konečně se dá láska a vášeň měřit. Korejci přišli s poměrně jednoduchým nástrojem, který je použitelný dokonce skrze váš mobil. Jak prosté, konečně tak máte možnost se dozvědět, jestli je váš protějšek ta správná třístovka, která ve vás zapálí oheň vášně, nebo ušmudlaná dvacítka, co zítra skončí někde pod mostem bez vkusu a vašeho srdce.

A není na tom, pravda, přeci nic divného. Vždyť kdo má v dnešní době čas na to zjišťovat, zda je slečna z dobré rodiny, jestli jí chutná to co vám, či snad dokonce přemýšlet nad tím, co k ní cítíte vy. Je potřeba od začátku vědět, do čeho jdete. Mít všechna čísla na papíře, nechat je projet počítačem a buď se dohodnout, že jste pro sebe ideální, nebo se hned poohlížet dál. Holt odzvonilo tápání, zamilovaným pohledům a dobíjením srdcí. Dnes už se cení rychlost, tělesno a možná dvě nebo tři další věci.



Takže teď si to shrneme, máme jasně dané parametry a víme, co chceme… kdo tedy bude ideální partnerka. Ta naklonovaná? Ta naprogramovaná? Vyberte si dle chuti, doporučuji omezit věci jako svobodná vůle a přílišný intelekt, partnerka by se vám mohla změnit před očima, sníží se ji index kompatibility a můžete hledat znova. IDOT nyní bude základem veškerého konání, rozumějte Index Dostatečně Oddaného Tokání. Kdo klesne pod 50idiotu se prostě při shánění partnera pěkně zapotí. Zato ti s nejvíce idioty, doslova desítkami idiotů na každém prstě budou ekvivalentem dnešních celebrit, boháčů či jiných veřejných činitelů.



Prostě jinými slovy je potřeba začít se sebou něco dělat, poctivě na sobě pracovat, správně se tvářit, nechat si tu a tam spočítat idioty. Vybrat si vhodné zázemí v podobě elektronických doplňků, místo občanky nosit výsledky testů a nezapomínat, že právě dnes může být ten správný den, kdy někdo zjistí, že budete jeho životní láska. A s tím se přeci něco musí dělat. A teď mě omluvte má osobní, řekněme „posluhovačka“, mě právě jde přeměřit a vybere mi další vhodnou kandidátku na dnešní večer, tak třeba mi nezbude než si ji vzít.

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *