Co vy na to?

| Vydáno:

Vždycky mě zajímalo, co si kdo o čem myslí. A tak jsem se zeptala:).


otázka první:
Čteš články v DV či v jiných školních plátcích?
Janel Weil jak kdy a jak co. Občas si přečtu něco v DV, sem tam juknu do ostatních časopisů, jediné, co čtu fakt od začátku do konce, je Corvin.
Bellatrix dela Lyndsey články v DV pravidelně nečtu, jen když někdo upozorní na zvlášť pěkný nebo zajímavý, jinak čtu pravidelně Lví tlapu.
Yohannka von Kolvir: zatím jsem se k tomu kvůli času nedopracovala. Max. mrknu očkem na Sub Salix a Hadího krále.
Cloe Svan: Jasně, čtu 🙂
Caesaruela Elmar : Musím se přiznat, že ne. Ne, že by byly nezajímavé! Ale buď nemám čas a nebo si na ně nevzpomenu 🙁 Možná by občas nějaká reklamka na zajímavý článek neuškodila 🙂
Lee Mortir: Článek mě musí zaujmout hned od začátku. A ano čtu DV a HK- ale jen když je zajímavý nadpis článek. Jinak beze smyslu hned odkliknu. Na ostatní plátky my musí někdo dát doporučení, abych se tam mrknul.
Phillipa O Connel : Především DV a pak náš Corvinus. Sem tam mrknu i do Lvi tlapy… Ale myslím, že když někde u kolejních není pravidelná vydání, je to škoda.
Oresta Vianueva: Jak kdy. Ani DV moc nečtu, ale když mám náladu, tak čtu články i v jiných časopisech.
Roxy Monrose : Čtu téměř všechny školní plátky, kromě těch tří, co nejsou HK a DV 😀
Martina Hodná: Ano články v DV a kolejních časopisech čtu ráda.
Bellatrix Nargelest: No tak upřímně tohle moc nestíhám. Teda teď co dostal HK nový kabát, tak jsem si ho prolétla. Ale jinak nejsem pravidelný čtenář.
A DV? No, i tam je to se mnou celkem děsivé… Přečtu si většinou jen to, na co mě někdo upozorni. Avšak hrdě se hlásím k přečtení článku od Mintaky – rozhovor s ředitelem, ten mě velice zaujal =)
Rebecca Farah Altamirano : Ano, čtu. Průběžně procházím všechny plátky.
Martín Milagroso: Moc nečtu. Nemám čas číst noviny – obvykle.
Filius Orionis : Snažím se mít přehled o všem, co se kde šustne, takže ano, čtu všechny tiskoviny, které se mi dostanou pod ruku.

otázka druhá:
Jaká kolej myslíš, že letos vyhraje školní pohár?A famfrpálový?
Janel Weil : To je těžké odhadovat. Doufám, že bychom snad letos mohli i my, ale myslím si, že vy máte stejnou šanci. Takže si nejsem jistá 🙂 A co se famfru týká, je otázkou, jestli ho budou červení bojkotovat stejně jako bodování nebo ne 🙂 Jestli jo, je to asi vaše 🙂 Jestli ne, tak si nejsem jistá 🙂
Bellatrix dela Lyndsey : Letos? Nedovoluju si říct že to je jasné 😀 Ale podle mě budou mezi sebou bojovat Havraspár a Zmijozel.
Yohannka von Kolvir: Zmijozel, Zmijozel
Cloe Svan: No přece Mrzík XDXD
Caesaruela Elmar : abych pravdu řekla, tak nevím. Pokud Zmijozel předvede stejný výkon jako minulý rok, tak má velkou šanci. Havraspár má nadějný rozjezd, ale ještě by měl mít výdrž 🙂 Ostatní také nemusí házet flintu do ďáblova osidla, chce to jen snahu.
Lee Mortir: Letos Havraspár. Famfrpál? To si děláš srandu? My 😀
Phillipa O Connel : Pohár: Havr:)), Famfrpal: Zmijozel.
Oresta Vianueva: Letos? Těžko říct… Ráda bych řekla nás a konečně se dočkala toho, že vyhrajeme pohár, ale uvnitř si myslím, že to vyhraje Havr… A famfprálový? To netuším.. možná, že zmijozel.. i když.. třeba překvapíme a vyhrajeme my ]:-> 😀
Roxy Monrose: Letos by mohl vyhrát Mrzík. Famfrpálový… Zmijozel!!
Martina Hodná: No přeji si a doufám, že školní pohár bychom mohli vyhrát my…
Bellatrix Nargelest: No, tak na jasnovidectví jsem nikdy nechodila, ale tak myslím, že letos má veliké šance Havraspár. Aspoň podle situace, která se všude vyvíjí a kterou mam možnost sledovat, je to dost možné =)
A famfrpál? Tak to netuším, ale přála bych to konečně nám. A pokud to letos nevyjde, tak příští rok určitě, protože já se chci stát novou hráčkou, takže to jistě na hřišti rozsvítím =DDD
Rebecca Farah Altamirano : No školní pohár… Doufám, že Nebelvír, samozřejmě, ale Havraspár se docela rozjel, tak možná to letos budou oni:-) Ovšem bez šancí není nikdo:-) A famfrpálový Nebelvír. 😉
Martín Milagroso: No školní pohár Zmijozel, to je jasné… A Famfrpálový? No myslím, že tam se bude rozhodovat mezi Zmijozelem a Nebelvírem.
Filius Orionis : Zmijozel, Zmijozel :))

otázka třetí:
Příčná ulice je po VS asi nejflektovanější místo. Kolik tak za týden utratíš?
Janel Weil : Já tam moc neutrácím. Nebo respektive hodně, ale jen díky jedné takové naší kolejní akci, takže to nejsou moje peníze :)) Jinak si občas něco koupím, ale fakt to není moc často 🙂
Bellatrix dela Lyndsey : Protože moc nevydělávám, mnoho ne 😀 Já dostanu vždycky takovou mánii a utratím všechn, co mám, a pak nemusím nakupovat klidně i několik měsíců.
Yohannka von Kolvir: bez peněz, na příčnou nelez… Podle toho, kolik mám peněz, teď nemám, takže cca 1 G
Cloe Svan: No málo, protože penízky mi scházej 😀
Caesaruela Elmar : Kdo moc nevydělává, moc neutrácí 😉 za týden by to bylo pravděpodobně jen pár svrčků.
Lee Mortir: Hmm…jak který. Předminulý rok to bylo asi 12 galeonů a minulý 8 srpců.
Phillipa O Connel : Jsou týdny kdy nic…ale třeba měsíc šetřím a pak jsem schopna utratit najednou i 5G.
Oresta Vianueva: Na Příčnou fakt moc nechodím… takže skoro nic… jen tento týden jsem ale utratila přes 10G :-/ 😀
Roxy Monrose: Já utrácím za účesy, tak 1g. Většina majetku jsou dárky 0:)
Martina Hodná: Na Příčné moc neutrácím.Většinou když se mi něco líbí, tak si to koupím. Výjimkou je začátek roku, když si kupuji pomůcky, a Vánoce, kdy kupuji dárky pro kamarády.
Bellatrix Nargelest: No tak do nedávné doby, jsem na PU chodila spíš jen na koukanou. Nikdy jsem neměla nijak moc peněz, protože vše jsem dělala na body. Za posledních pár týdnů jsem tam ale utratila docela dost – konečně jsem si koupila své 1. šaty =D Ale jinak si účtař nevedu =D takže kolik to činí týdně vážně netuším…
Rebecca Farah Altamirano : Já moc ne, jelikož jsem tak trochu na mizině. Ale když něco našetřím, jsem schopná okamžitě všechno utratit:-D
Martín Milagroso: No moc neutratím… spíše velice málo… Dělám soutěže jen občas a pak si za to koupím nějakou blbůstku – takže v průměru tak… 5 srpců za týden.
Filius Orionis : Podle toho, kolik tam najdu hnojůvek, většinou tak 24 srpců za týden. 😉

otázka čtvrtá:

Někteří studenti mají školní tresty. Co si o těchto studentech myslíš?
Janel Weil : Jak o kterých. Někteří mají tresty, protože je sami chtějí. Tady nechápu, proč si přidělávat zbytečnou práci. Někteří je mají, protože jsou tupí a něco nepochopí – chodí bez oblečení, i když se jim několikrát řekne, že se to nesmí a tak. Ty lituju 🙂 A pak jsou tu ti, kteří je mají, páč si je zaslouží – odmlouvají, dělají bordel a tak. V mezích to chápu, nikomu to neškodí, jen jim. Když je ale někdo fakt na někoho hnusnej, myslím si, že je to dost looser 🙂
Bellatrix dela Lyndsey : Někdy se to stát může, ale přijde mi trošku zvláštní, že někdo si o školní tresty říká. Podle mě školní trest je od toho, aby se trestaný poučil.
Yohannka von Kolvir : jsou nezodpovědní.
Cloe Svan : Já osobně už jsem taky jeden trest měla XD… Ale jestli jsou to opakovaně zlobící kouzelníci?Nenávidím patetický lidi.
Caesaruela Elmar : Strašně by mne zajímalo, jak to udělali, a taky proč.
Lee Mortir : Já jsem jeden z těch studentů… občas je mívám a aby člověk chtěl být aktivní, je jasné, že občas dostane trest za „drzost“.
Phillipa O Connel : Jsou ti, kteří se nudí a chtějí je, protože je to něco extra… takoví pseudorebelove:))) A pak skupinka, co trošku někdy něco přeženou… ale myslím, že v poho.
Oresta Vianueva : Bohužel jsem jedním z těchto studentů… myslím si, že trest je sexy… ale takový ten prostě srandovní… prostě znáš to, ne? Ne takový ten za neustálý spam, tapeting, porušování řádu, atd… to se mi vůbec nelíbí… hlavně když většina nováčků si nepřečte ani školní řád a pak se diví, že mají trest… hrůůůůza
Roxy Monrose : Že je musím co nejdříve dohnat…:(
Martina Hodná : Občas se stane, že dostaneme trest, ale dostat trest za takové hlouposti – jako je běhaní nahatý nebo Caps, je vážně hloupost.
Bellatrix Nargelest : No já je zas tak neřeším, je mi to jedno. Řešila bych to až v případě, kdyby šlo o mě! Ale tak asi si je zaslouží, když je mají, ne? =)
Rebecca Farah Altamirano : Myslím si o nich, že jsou prostě rádi středem pozornosti. A když jim to nevadí, že mají tresty, mě už teprve ne;-)
Martín Milagroso : No já sem ho taky měl… Záleží za co ho mají a od koho. Ale je to individuální.
Filius Orionis : Že jsou to buď:
1) ti, kteří na Hog chodí jednou do měsíce a kteří nemají sebemenší zájem na tom, aby byli třeba oblečeni.
2) ti, kteří trest berou jako příjemné zpestření při psaní úkolů
3) ti ostatní =D

otázka pátá:
Prohlížíš si školní obrazárnu?A jak často?
Janel Weil : Jop, tam chodím, občas :)) Koukám hlavně na fotky lidí, abych věděla, kdo jak vypadá. A občas projedu i zbytek. A jak často… tak minimálně 1x týdně 🙂
Bellatrix dela Lyndsey : Většinou jen když mám volno, když skončila nějaká akce, což je asi 1 za měsíc.
Yohannka von Kolvir : ano, každý den se dívám, co tam přibylo
Cloe Svan : JJ prohlížím 😀 tak 2x do týdnu 😀
Caesaruela Elmar : Neprohlížím, tedy párkrát jsem ji navštívila, ale za obrovskou zábavu to nepovažuji. I přesto si ale myslím, že je důležitá!!!Člověk vidí, že Hog žije 🙂
Lee Mortir: Prohlížím a to pokaždé, když je tam něco nového.
Phillipa O Connel : jop, apsoň jednou týdne tam mrknu:)
Oresta Vianueva: Obrazárnu prohlížím často. Někdy i několikrát denně.
Roxy Monrose : Každý den, já jsem hrozný šmírák 😀
Martina Hodná: Ano, školní obrazárnu si prohlížím asi jednou měsíčně.
Bellatrix Nargelest : No jejej, prohlížím. Zas si nedělám čárky, ale myslím, že je to poměrně často! =D Ale moc to tam nepřibývá…. =( (koukám totiž hlavně na fotky =))
Rebecca Farah Altamirano : Ano prohlížím. Zabrousím tam tak jednou týdně:-)
Martín Milagroso: Prohlížím si jí čas od času 🙂 Někdy jsou v ní zajímavé věci…. Takže tam koukám asi tak 2x do týdne.
Filius Orionis : Prohlížím – přibližně jednou za tři dny zkontroluji nejnovější obrázky.

Výše zmíněním moc děkuji za jejich ochotu:)

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *