Malá velká rošáda aneb Co je jinak než bylo

| Vydáno:

Milí čtenáři, hradem se nám rozmáhá takový hezký zvyk, který se týká změn. Někteří si jich nevšímají, někteří vědí dříve a někteří vědí až za půl roku. Vědět, kdo je zrovna teď Zmijozelské péčko, dá docela zabrat. Ale o tom snad někdy jindy, pokud vůbec.

Budu tu mluvit především o změnách ve správě školy a když budete hodní, znovu upozorním na změnu termínu zařazování, který se posunul o jeden den, a to směrem dopředu. Tedyž bezbarvní nováčci, do kolejí smíte vtrhnout po zařazovací slavnosti, která se odehraje 14. a 15. července (to je takový ten fuj měsíc, kdy mají děcka dovolenou, ale dospělí mají akorát tak pot za límcem). Dvakrát pro to, že zařazování není nikdy dost a důvodů k veselení se také ne.

Tolik tedy k nováčkům. Další novinkou je kolega John Werewolf jakožto kolejní ředitel Havraspáru. Do funkce nastupuje ve středu. Třeseme mu tedy pravicí a těšíme se na další tuňáky a tučňáky, které vymyslí, naprogramuje a bude z nich mít radost. A nějaký ten úplateček by také neuškodil. To jen abyste si pane kolego nezvykal, že o vás budeme psát zadarmo. Zda Carwin Malin Velien skončí v propadlišti dějin, zůstane v profesorském sboru nebo emigruje na Mars, zatím není oficiálně známo.

Všechna malá a velká péčka s dovolením vynecháme. Kdo je kdo poznáte jednoduše tak, že vás pošle expresní linkou do jezera. Což v těhle vedrech zase není tak úplně k zahození.

Kdo si ale zaslouží publicitu a žádné se mu zatím nedostalo, je kolegyně Letitia te Tiba. Ta zvítězila v oblíbeném pokračování telenovely „Konkurz na zdravotníka“, kde hravě porazila všechny kandidáty. Ti, když viděli její zápal a nadšení, raději z boje odstoupili. Zapamatujte si tedy jméno naší nové sluníčkové zdravotnice a předcházejte si jí. Nikdy nevíte, kde na vás může vybafnout H5N1 nebo pan ředitel. I když … nevyjde to nastejno?

Published by

Anseiola Jasmis Rawenclav (Z)

Autorka je kousavá potvora, která občas překoná svou lenost a něco napíše. To, že se blíží, poznáte podle jejích vrzajících kostí. Historici stále marně pátrají po jejím rodném listu.

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *