Perly a škeble aneb zavádějící název

| Vydáno:

Ačkoliv se to zdá jen těžko pochopitelné, i školní rada něco dělá. Čas od času se od ohlodávání tužek a vaření kávy panu řediteli dostaneme k něčemu opravdu užitečnému. Znáte nás. Dlouze diskutujeme a pak z nás vypadne nějaká učiněná perla. A nebo hned několik. Jako třeba právě v těchto dnech.

Vážení a milí, vítejte u jednoho z prvních věstníků školní rady, který stejně většina z vás nebude číst a který snad ani nemá právo se takto nazývat.

Ale nyní již ke zmiňovaným perlám.

Mistr Werewolf se nám zase trochu nudil, a tak přišel jednoho dne do rady s tučňákem. Tučňák nám přednesl tuňáka. Po chutném obědě jsme se usmysleli na tom, že by bylo hezké mít v infu kolonku, která by informovala případné čtenáře o vaší momentální náladě či stavu. Od nynějška tedy máte možnost využívat služeb Čarostavu, který spolehlivě informuje všechny otravné spolužáky, že se jich již nemůžete dočkat. Tedy, pakliže to budou ve vašem infu hledat. Tak se radujte, šmudlové, a hledejte. Lovu zdar.

Druhá škeble, tedy pardon, perla se týká schvalování spolků. Školní rada zkrátka a dobře usoudila, že na nicnedělání jí zbývá nebývale málo času a rozhodla se celou agendu spolků přesunout na bedra Studentské rady. Všemožná péčka nám čile běhají po hradě, z čehož se dá usuzovat, že přežila. Tedyž směle do nich. A než je zavalíte nesmysly, ráda bych připomněla, že založení spolku stojí 10 galeonů.

Třetí škebli dostala do vitrínky slečna bibi střeštěnka. Ta se podle úpravy bodu XY ve školním řádu (kdo chce, najde si) již nemůže ucházet o pozici primusky. Úprava školního řádu totiž hovoří o tom, že zlaté a stříbrné odznaky mohou nosit jen studenti od prvního do sedmého ročníku. Diskriminace osmáků? Ale kdeže. Už si s námi užili dost a ještě by měli problémy se zády. Hloupé vyhlášky Odboru zdravotnictví …

Published by

Anseiola Jasmis Rawenclav (Z)

Autorka je kousavá potvora, která občas překoná svou lenost a něco napíše. To, že se blíží, poznáte podle jejích vrzajících kostí. Historici stále marně pátrají po jejím rodném listu.

Komentáře

  1. čarostav? – no nazdar, a pak proč většinu času je ve vs ticho. to už se tam ani lidi nebudou ptát jak se máš apod? občas se ptám, jestli se na hog mám vrátit nebo ne…

  2. čarostav? – no nazdar, a pak proč většinu času je ve vs ticho. to už se tam ani lidi nebudou ptát jak se máš apod? občas se ptám, jestli se na hog mám vrátit nebo ne…

  3. – Mi se nelibi pristupsl. redaktorky. Kazde omezeni, ma svoji logiku (byt si na ni momentalne nemohu vzpomenout) a svuj duvod (ktere se mi pro zmenu nechce hledat).

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *