Listopadové luštění – vyhodnocení

| Vydáno:
Milí čtenáři, jste zvědaví, jak dopadlo listopadové luštění? Když jsem si soutěž vymýšlela, říkala jsem si, že na některých exotičtějších přesmyčkách stateční kouzelníci popadají jako listí a jejich odhodlání odvane vítr, ale kdeže! Hned osm odvážlivců se s nesnadnými přesmyčkami popasovalo. Pojďme se na křížovku i jména luštitelů podívat blíže.

Správně rozpletené přesmyčky ukrývaly názvy těchto jehličnanů:
1. jalovec
2. wolemie
3. ketelerka
4. tisovec
5. sekvojovec
6. borovice
7. douglaska
8. bahočet
9. cypřišek

K mé radosti se se slůvky popasovalo hned osm soutěžících, kteří odhalili tajenku LETOKRUHY. Nebude jistě překvapením, že je pro ně pro všechny nachystaná odměna stejně kulatá, jako jsou letokruhy stromů. Na některé se při losování usmálo větší štěstí, bez odměny však nezůstane nikdo.

K Bibi Anne tentokrát zamíří rovné 2 zlaté galeony, po 1 galeonu si pak odnášejí Katsuki Swallow a Lessien Posie. Po 10 stříbrných srpcích získávají Elisa de Lunne, Filius Orionis, Narcisse Cinerea, Patricia Baloure a Saurinne Arlen. Všem moc děkuji za účast, odvahu při rozplétání slůvek a gratuluji k odměnám!

Jestli máte, milí čtenáři, chuť si s námi opět zasoutěžit, neváhejte a zapojte se do právě probíhajícího Prosincového zimaratonu.

Pro Denní věštec
Nerys Heliabel Ghostfieldová

Komentáře

  1. Díky DV za štědrý příspěvek na Vánoce 🙂 Koukám, že tentokrát ono známé „Štěstí v lásce, neštěstí ve hře“ nefungovalo 🙂

  2. Mnohokrát děkuji za skvělou soutěž i za rozšíření mých znalostí jehličnanů! +usměje se+

  3. Ha! A já taky moc děkuju za skvělou soutěž, kterou jsem pracně vyluštila a zapomněla odeslat 😀 celá Oliva. Doufám, že to aspoň ostatní pobaví 😀

  4. Díky moc za soutěž 🙂 upřímě jsem netušila, že z toho budu mít celý galeon! Aspoň konečně mám na nový hábit :3

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *