Škaredo

| Vydáno:

Dnes je opět ošklivo a já přemýšlím, proč s tím nic na ministerstvu neudělají. Od čeho jsme kouzelníci? Jen sedíme kdesi v pokojích a vůbec nepoužíváme kouzla společnosti prospěšná.

Někdy je fajn jen tak ležet v posteli a poslouchat kapky deště narážející na okap, ale když to je již několikátý den, popadá člověka chmurná nálada a přepadají ho pesimistické myšlenky. Zeptala jsem se proto ministra Blaha, pana Artýho Kardinála, proč s tím ministerstvo nic neudělá:

Pan ministr Artý Kardinál:

Tato otázka byla kdysi vyřčena v parlamentu, ale nevím, zda ji všichni přítomní dostatečně postřehli. Víte, ono není jen tak vládnout kouzelnickému světu a ještě k tomu dávat pozor na kouzelnické blaho… Raději se, slečno, jděte věnovat studiu.

Tak jsem šla a říkala si, že třeba s tím pan ministr přece jen něco udělá, když mě takhle odflákl a poslal pryč, jenže dny plynuly a pořád nic. Jen leje a leje.

Po týdnu se opět nic nezměnilo, jen se nad mým městem objevil ještě pan Smog a bylo zakázáno i jen venčit psy. Nevíte, jak vypadá pan Smog? Nevadí, zde je jeho fotografie:

Den co den doufám, že se situace vylepší, až pan ministr konečně prosadí zákon o udržování rovnováhy slunečných a mokrých dnů. Vždyť ono je málokdy pěkně 🙁

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *