Hadí masáž

| Vydáno:

Každý student jednou dojde do chvíle, kdy uvažuje, co bude v budoucnu dělat. Jak jsou na tom studenti, kteří vyšli ze zmijozelské koleje?

Někoho to překvapí a jiné možná ne, ale i student Zmijozelu se musí nějak živit. Teda jsou různé způsoby získávání peněz, jako je okouzlování mudlí peněženky (jednoduché kouzlo, které vás na hodinách v Bradavicích nenaučí, ale doporučuji hledat v tamním knihovně), kdy Vám peněženka peníze nadělí sama či kouzlem „Matus“ aneb přesvědčení mudly, aby Vám peníze dal sám a rád. Jde to i jinak, skutečně. Nepotřebujete ani kouzla a mudla Vám za provedené služby rád zaplatí sám.

O co jde? Právě v dalekém Izraeli rozjel jeden náš bývalý student Zmijozelu nový kšeft, kde nabízí „Hadí masáž“. Bohužel se o této službě dozvěděl i bývalý nebelvírský student a musí být na masážní proceduru použiti jen hadi jedu zbavení a neagresivní. Můžeme zde potkat například kalifornské a floridské poddruhy korálovky královské, užovku červenou a korálovku sedlatou.

I kouzelníci, kterým připadá tato procedura jako hanobení hadí rasy, si přijdou na své, protože onen jed, jehož byli hadi zbaveni, se zde prodává jako afrodiziakum. Patří zatím mezi nejúspěšnější afrodiziaka, která na světě jsou, takže pokud jste prozatím nebyli spokojeni s účinky afrodiziak, kouzelníci doporučují: hadí afrodiziakum!

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *