Silvestrovské pohoštění snadno a rychle

| Vydáno:
Silvestr je oblíbený svátek mezi mudly i čaroději. Je plný zábavy a také výborného jídla a pití. My vám přinášíme několik tipů na silvestrovské pohoštění a také výzdobu. Vše vyrobíte snadno a také rychle.

Na začátku je třeba váš dům, byt či cokoliv jiného pěkně vyzdobit. Pokud očekáváte kouzelnickou návštěvu, předveďte se a všude použijte kouzla. Balónky nechte levitovat po pokojích a konfety se například mohou dělit na ještě menší části. Také vytvořte nápisy ,,ŠŤASTNÝ NOVÝ ROK 2018“, které můžete jakoby vyčarovat na zeď. Správně prostřete stůl a sami se slavnostně oblékněte, ať na návštěvu zapůsobíte.


(zdroj: zde)

Nesmíte zapomenout na pohoštění! Kromě toho, že návštěvě nabídnete své hroudy cukroví, přidejte i různá zajímavá jídla.
Mezi nejtradičnější silvestrovské pokrmy patří chlebíčky. Existuje nespočet různých variací. Ale přiznám se, ty mudlovské mě již nebaví. A vůbec, znáte kouzelnické zlobíčky ?
Třeba tyto, s lístky mandragory? Vypadají opravdu chutně, krom mandragorového listu obsahují také velmi zdravou kůru z neznámého stromu a pár dalších ingrediencí. A jejich příprava je naprosto jednoduchá.


(zdroj: zde)

Další pochoutkou jsou lososové zlobíčky. Lososa doporučuji čerstvého, ideálně lososa cizokouzelného z Hannibalova jezera. Ten je nejlepší. Kromě lososa můžete na chlebíček dát další obyčejně neobyčejné ingredience. Já miluji tento zlobíček s kapary.


(zdroj: zde)

Chlebíčků už bylo dost. Dále hostům můžete nabídnout výborné dobrůtky ze škrken. Poslední dobou se ze škrken stává čím dál tím více oblíbenější sortiment. Je libo škrkní guláš nebo škrkní polévku? Já myslím i doufám, že ze škrken vykouzlíte pomocí kouzel a kuchařky Škrkní pochoutky pro všechny cokoli.

Pak také slavnostní stůl doplňte o všelijaké nápoje, ty pomocí kouzel dozdobte a dochuťte. No a máte pohoštění alespoň na část večera!

Pro Denní věštec
Stella Williems

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *