Profesoři pozor! Atentáty od nováčků!

| Vydáno:

Všichni profesoři v ohrožení! Nováčci páchají atentáty! Proč a na koho? Víme to!

Vše začalo zhruba před dvěma týdny. Pan profesor McBrave vyhlásil velmi zajímavou soutěž pro nováčky. Jak stálo i v zadání, tato soutěž nás (nováčky) měla motivovat k vydělávání a šetření tolik cenných galeonů.

Řeč je samozřejmě o soutěži „O nejbohatšího nováčka“. Soutěž začala svůj účel plnit již v den vyhlášení. O místě na první stránce mamonářů se začalo rvát hned několik studentů (o tom, jak tento fakt musel působit na starší studenty, raději ani nemluvě).

Na první pohled je pravděpodobnější variantou, že atentát spáchal nějaký starší student, který se pro své stáří nemohl soutěže zůčastnit. Skutečnost je ale úplně jiná! Možná o to hrozivější.

Jak mi prozradil sám pan McBrave, atentát kvůli této soutěži na něj spáchal nejmenovaný nováček. Kvůli tomu byla i tato zajímavá soutěž zrušena!! 🙁 Ano, moji drazí spolunováčci, škudlení je už opravdu zbytečné (a vážně to není ode mě jen taktický tah, kterým vás chci setřást :-D).

Otázkou ale zůstává, proč to tajemný nováček udělal. Byl snad naveden nějakým starším studentem? Nedařilo se mu vydělávat peníze?

Také mi vrtá hlavou, proč takový student (jestli se tedy dá o nováčkovi mluvit jako o studentovi) nekončí za mřížemi Azkabanu. Cožpak není atentát horší zločin než „havraspárská kauza?“ Myslím, že právě takoví lidé patří do Azkabanu!

Každopádně, milí profesoři, mějte se na pozoru, tady vidíte, že nebezpečí hrozí opravdu všude…!

Komentáře

  1. Co? Jaký atentát? – Nějak jsem z článku úplně nepochopila, co se vlastně stalo… Je pan profesor v pořádku? Byl útočník dopaden?

  2. Čože?! Atentát?! – Čo sa vlastne stalo? Sme zvedaví! Dúfam, že DV prinesie aj podrobnejšiu správu o tom, čo sa to v bradavickej škole dialo a deje…

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *