PETA se probouzí!

| Vydáno:
Možná jste si toho ještě nevšimli, ale co spolek padl do rukou slečny Hetty Londsové, začala se tam dít spousta věcí. A vy do nich spolu se mnou můžete dnes nahlédnout.

Dne 29. 3. spolek PETA uspořádal U Tří košťat u velkého stolu od 19:30 schůzi členů spolku. Na ní se připomněla pravidla novějším členům a poté se probralo, jak dělat přednášky pro veřejnost (následovala krátká ukázka).

Jako nejvýznamnější bod programu byly funkce. Hlavní nejvyšší funkci, jak už bylo zmíněno, má na starost vždy pozitivní Hetty Londsová.  Ta ke své funkci přibrala na svá bedra ještě hlavního pokladníka a ambassadora spolku, to ale neznamená, že by jedna ze zakladatelů, co pro spolek aktivně pracuje, zůstala na ocet. Ano, myslím nadanou Hannabell Cavanaugh, té se dostala funkce ilustrátora. Jedna z funkcí, které nejsou vidět, ale jsou neocenitelné pro nás pisatele, se dostala do rukou hodné Tesse di Maristelle, ta je naším korektorem, co nám opraví všechny hrubky a chyby. Dále se v našem týmu vyskytuje Calla Torová, která o nás všude píše, jelikož je naší protagonistkou. Grace Annabeth Reatcher zastává fortunářku a díky ní se můžete těšit na různé soutěže na našem webu, takže se máte na co těšit. A v neposlední řadě je tu Stella Wiliems, která je naším membership ambassadorem, a proto jí můžete kdykoli napsat, že byste se k nám chtěli přidat.

Všem, co dostali nějakou funkci, gratulujeme, a těm, co žádnou nedostali: nezoufejte, ještě není nic hotovo a náš spolek toho ještě hodně čeká. Tímto se těšíme na nové tváře a loučíme se.

Pro Denní věštec
Calla Torová

Komentáře

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *