Pohled na Denního věštce

| Vydáno:

Dnes jsem si naordinovala učící den, což znamená, že především bloudím po hradě a hledám, co by se dalo zdrbnout, zničit, nebo popsat nějakými velmi inteligentními nápisy. Nikde nic, všichni jsou na sebe hodní, všechno je dokonalé, no, a pro zmijozelského studenta tudíž naprosto nezajímavé.

Tak tedy, co bych mohla zkritizovat?

Tak třeba Denního věštce.

Musím říci, že od doby, kdy jej převzal pan profesor Filius, je v něm denně k nalezení nějaký článek. Prostě dokud nemá člověk funkci, tak si jede svou. I když je pravda, že předtím se pilně věnoval studiu a přišpendlování Nebelvíru do první ligy (letos máme školní pohár zajímavý, i když… ne pro mě jako zelenou, neboť Zmijozel si dává dovolenou a já se řadím mezi líné studentky). Články mají úroveň a rozhodně je dobré si každý alespoň prolétnout, jinak nemá kouzelník šanci orientovat se na hradě, protože i tam se neustále něco děje.

Zajímavé jsou i soutěže točící se kolem Denního věštce. Chytře udělané. Také jsem si zapisovala šifry, až jsem usnula na vavřínech a zapomněla je vyřešit. No, tak třeba bude nějaká podobná soutěž příště.

Semináře týkající se Denního věštce – no není to geniální nápad? Místo cca 15 srpců dostat body a zároveň mít jméno uvedeno v hradním plátku. Plus další den s novým článkem.

Když jsem si projížděla kalendář, tak téměř denně nám do tohoto plátku píše sám pan šéfredaktor, ale těch chlapů máme na hradě pár, tak jen ať je o nich slyšet! A funkční časopis je základ té nejlepší školy.

Mimochodem, všimli jste si, jak od té doby upadla aktivita kolejních časopisů? Jen uznejme, že právě v nich jsou ty nejlepší drby, které rozhádají koleje mezi sebou. Chjo, a to já mám právě ráda. Rozepře!

Pro ty nevšímavé tu mám fotodokumentaci, která nám jasně ukazuje, že Denní věštec nespí, ale je neustále obnovován a plný informací, které hýbou kouzelnickým světem.

Komentáře

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *