Nová móda na obzoru? Víme to!

| Vydáno:

Ne, jestli se chcete něco dozvědět o současné zimní módě nebo nedejmerline snad už jarní, jste na špatné straně a s klidným srdcem můžete noviny složit. Tady jde totiž o „věštcovou módu!“

Jak jsem na to přišla? Nu, jsem přeci bystrá studentka bonzologie (která se může pyšnit tím, že už i dopsala esej, ale raději tu nebudeme rozpatlávat její očekávaný výsledek…) a… No, chvály už bylo dost, o sobě můžu pět třeba zase někdy jindy, vás asi zajímá, co jsem vyštrachala.

Je to totiž úplně jasné… Přišla nová kolekce, která není úplně nejlevnější, a ne každý si ji může dovolit.

Zatímco někteří budou nečinně sedět a sledovat, jak ostatní nakupují, jiní budou přebírat šatník a vezmou na milost Vetešnictví u Kšeftaře. (Je zajímavé sledovat, jak se vetešnictví v tento čas zaplňuje…)

Pak ale přijdou ti nejchytřejší, co půjdou na srpce zpříma! Začnou psát do Denního věštce.

Proč je to to nejlepší řešení?

Soutěží teď není právě nejvíce a většina z nich se dá psát za body. Proč tedy ochuzovat kolej o cenné body, když lze zapojit tvůrčí smysl a sepsat občas něco do Denního věštce?

Nejenže si přijdete za hezký článek na pěkný peníz, ale hlavně nebudete mít ten srdce svírající pocit, že jste to mohli udělat za body.
Myslím, že této variantě teď vezme za vděk spousta obyvatel hradu, neboť touha po novém oblečení je určitě velká a ne každý se chce zbavovat hezkých starších kousků, které se sice dají později vykoupit zpátky, ale bývají už na pokraji nositelnosti.

Shánět pak vybraný kousek přes Chytráka se nevyplácí. Zaprvé to nemusíte už nikdy sehnat, zadruhé se to většinou děsně prodraží.

Už jsem vás přesvědčila?

Dennímu věštci a nové kolekci zdar!

Komentáře

  1. – Hádám, že to je taky důvod, proč jsi psala tenhle článek? 😀
    Kruci, že bych taky něco spísla? 😀

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *