Kanibalismus

| Vydáno:

Je to tak. Na hradě se již nějakou dobu vyskytuje kanibalismus.

O tom, že Zmijozel je kolej čisté krve, není pochyb. Jen my jsme ti „čistí“, leč co slovo, to sem tam to uštknutí. S tím se musí počítat.

Náš kouzelnický svět nám to však vrací, a to velmi bolestivým způsobem.
KANIBALISMEM.
Nutí nás používat naše soukmenovce do lektvarů, kupovat jejich ocásky a ještě u toho soustředěně říkat zaříkadlo, které má vytvořit – DOKONCE – z připravovaného lektvaru lektvar sloužící dobru.

Nevěříte? Zde dokládám věrohodnou fotografii pořízenou ve zbrusu novém obchodě na Příčné ulici (dělám tu reklamy, hernajs) Slug & Jiggers.

Jako přísada do lektvarů jsou používány dokonce i nevinné děti hadů! Pokud si přečteme řádně návod k lektvaru například „Upíří utrejch“, dočteme se – cituji – „patero ocásků háďat.“ Taková nestydatost! Nestačila za svůj život ani nikoho poštěstit uštknutím a už jsou usmrcována a používána v našem kouzelnickém světě. Není nic čistšího než krev, ocas a další části hada (dokonce i destilovaná voda je proti tomu Labe), copak jsme zvířata (kromě p.p. Werewolfa, samozřejmě), abychom si trhali ocásky a dávali je do lektvarů? Šupiny, ty ještě beru, ale ocásky… Ty jim samy neupadnou.

A slovo závěrem:
Zmijozele, spoj se! Také budeme do lektvarů používat nožičky havranů, ocasy lvů a uši jezevců. SssssSsss!

Komentáře

  1. – Navrhovala bych křidélka havranů, hřívy lvů a pacičky jezevců… mají větší magické schopnosti než Vámi uvedené části.

    1. Re: – Já myslím, že takové pacičky lvíčat také umí zázraky… Nebo taková lví očka… Prý je z nich výborný léčivý lektvar… ;-D

  2. – To je prostě… No… Nemám ani slov!! To jako! Představte si, že jde nějaký zmijozelský po chodbě a za ním půjde/poletí příslušník jiné koleje a ustřihne mu ocásek, protože je přeci chudý student a musí šetřit kde se dá! Dělá se mi z toho špatně!

    1. Re: – No, tihleti asi jo… ještě že jsem je neviděla nahé, myslím, že bych měla doživotní trauma.

  3. – Já být ze Zmijozelu, tak si pokládám za čest, že zrovna hadí přísady mají kouzelnou moc, kdežto přísady z jiných zvířátek nikoli. Hned bych svůj ocásek dal k dispozici.

  4. – Cerri 😀 +hrdě se podívá na svůj ocásek a nikomu ho nedá+

    Nebe, to bude tím, že had nejsi a tak ti nehrozí, že o ocásek přijdeš!

    1. Re: – Vždyť jsem navrhovala ty tlapky nebo oči žjo… Hříva by zase dorostla… Můžeme to na nich začít zkoušet… =D
      Ze lvího ocasu nic neumícháš, akorát se ti pak všechno seškvaří… +mluví zasvěceně+ =DD

      A jak ti ten ocásek narostl, to tedy fakt nevím… To je výsledkem křížení nebo něčeho, co radši nechci vědět? ;-)) =D

      1. Re: Re: – (jenom podotýkám, že mluvím o lvech jakožto o zvířatech, samozřejmě…vraždění spolužáků neplánuji a ani by mě nenapadlo o něm uvažovat! =))

      2. Re: Re: – Ne ne, tlapky a očička se používat nebudou. 😀 Já bych zůstal u tradičních ingrediencí, jako jsou ropuchy, pavouci a hadi, proč do lektvarů zavádět nějaké novoty? 😉

        1. Re: Re: Re: – Jaké novoty? ;-)) Tys neslyšel o mocných afrických lektvarech na posílení síly a energie a tak? Zkus si přečíst o přísadách… To je lví kousek vedle lvího kousku…! ;-D

  5. – nojooo,nojoo. Díky naší kouzelné moci našich částí těla a nás samých, si můžou hrát i ti ostatní na magiče. neřádi:)

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *