Ovládnou upíři Bradavice?

| Vydáno:

Před branami hradu se kupí nováčci. Hrad se doslova třese na příchod nové krve. Co když ale všichni nováčci pochází z jedné krve, nebo ji dokonce sají?! Je načase se bát!

Není to tak dávno, co časopis Příčné ulice Veneficus Tempus informoval o zvýšení dodávek takzvané “simsí módy“. Teď se ale na nás valí pohroma mnohem větší, skutečnější a hrozivější. Tady totiž nepůjde jen o oblečení, ale možná i o život!

Před školou přešlapující nováčci (zatím vlastně mudlové) jsou ovlivněni něčím mnohem větším – Twilight ságou. Jak je ale možné, že tam někde venku dovádí hned tři Belly Cullen? Jsou z jednoho rodu? Projevují se u nich upíří schopnosti? Nebo se jen nechaly přejmenovat? Nikdo netuší. Bystrozorové jsou v pozoru, ale Ministerstvo kouzel zatím úpěnlivě tají výsledky jejich práce. Asi za tím bude něco víc, protože jsem z okna mrzimorské kolejní místnosti slyšela nějakého hlučného nováčka pokřikovat na kamaráda Charlie! (jedna z dalších důležitých postav románu)
Pokud by se za brány školy dostala taková stvoření, studenti předmětu „Upíři tak, jak je neznáte“ by mohli plesat. Měli by přímo na půdě školy názornou ukázku! Snad i proto by mohli alespoň jeden takový “exemplář“ do školy vpustit.

Jak tohle vše nakonec dopadne? Nikdo neví. Každopádně všem, včetně nováčků neupírského původu, hodně štěstí! 😉

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *