Domácí skřítkové na cestě za novým „jobem“

| Vydáno:

Už je to tak, ekonomická krize už dolehla i na dosud prosperující firmu „Home-made knitwork,“ která produkuje nejkvalitnější pletené zboží široko daleko. Desítky skřítků dostaly výpověď a novou práci hledají právě u nás, v Bradavickém hradě.

Jaké to ale nese důsledky?

Naše dobrotivé vedení školy opravdu přijalo novou pomocnou sílu v podobě desítek malých skřítků. O kladech se ale v tomto případě moc hovořit nedá. Jídelníček se nijak zvlášť výrazně nezměnil, zpoždění s vydáváním jídel jsou stále stejná, jestli ne delší. Naopak, hodně domácích skřítků škodí!

„Zvýšením počtu se z do té doby slušně placených skřítků stává levná pracovní síla, která může být vděčná, že má nad sebou střechu a co do pusy,“ nechala se slyšet hlavní školní kuchařka. Dál se o tom bavit nechtěla, po delším váhání ale přiznala, že s prací skřítků v posledních dnech není vůbec spokojena.

„Neustále se hádají a taky…“ To už jsem se nedozvěděla, madam musela jít zkontrolovat kuchyň.

Nové tváře na hradě by se také mohly stát klíčem k řešení záhady kolem hluku v kuchyni a ve sklepení, který často proniká i do Velké síně. Nestojí za tím právě oni?

Situace kolem školní kuchyně je stále nejistá. Já vám však nabízím hned několik řešení:

a) Skřítci budou hromadně opouštět školu

b) Skřítci zboří kuchyň a budeme o hladu.

Anebo budeme pozitivní a budeme věřit, že se tato zapeklitá situace brzy uklidní? Vyberte si sami…

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *