Zimní zápolení: 5. kolo – tak trochu za odměnu

| Vydáno:
A je to tu! Zimní zápolení se překlenulo do svého posledního kola, které je tak trochu bonusové a za odměnu. Pro radost všech je to také kolo zcela dobrovolné pro ty, kdo už prošli bez úhony čtyřmi předchozími koly. Kdo tolik štěstí neměl, může si „napravit“ reputaci právě nyní. Přidat se ale můžete všichni, kdo jen máte chuť, bez ohledu na to, zda jste se už zapojili dříve, nebo je to pro vás nyní poprvé.

Můžeme říci, že 4. úkol byl opravdu zapeklitý a projevilo se to i na účasti. Na druhou stranu, našli se i tací, kteří se nenechali zmást chaosem a našli hned 2 či dokonce 3 správná řešení! My si ukážeme jedno z nich, řekněme, to základní, které dalo vířícím magickým kruhům patřičnou sílu, aby obloha Velké síně zazářila velkolepým představením.

Za hvězdné výkony a nesnadné hledání si všichni zúčastnění odnášejí náš obdiv.

Jméno 1. kolo 2. kolo 3. kolo 4. kolo 5. kolo
Alex Teerová
Andra Tigers
Andy Topher
Any Dawson
Bibi Anne
Cerridwen Lowra Antares
Eleanor Blackfoot
Esmeralda Milagrosa
Filius Orionis
Hekatea Centaurix
Indris Elwinor
Inees Rut Gowstring
Jarrq Miekkala
Katsuki Swallow
Marguerita Laux
Oliver McCollin
Patricia Baloure
Trixie Deliah Sinclair

5. KOLO ZIMNÍHO ZÁPOLENÍ

Máme tu Silvestr a různé zimní radovánky, v tomto kole na vás čeká jedna z nich, jak doufáme. Zima maluje na okna mrazivé ornamenty a když se zahledíme například ke Godrikovu Dolu nebo k Prasinkám, kde bydlí dospělí kouzelníci, jsou ponořené v tichu sněhových závějí. Jaká zimní nádhera, nemyslíte? Přestože je zima stejně jako ostatní období v mnoha ohledech pomíjivá, některé nádherné výjevy lze zachytit na věčné časy. Malování, to je to, co na vás v tomto bonusovém kole čeká. Zde je vaše plátno.

PRAVIDLA:

1. Pravidlo je dnes jediné – vybarvěte políčka obrázku v souladu s čísly v řádcích a sloupcích.

Váš vymalovaný obrázek radostně očekáváme v našem externím sovinci na adrese dvsovinec@gmail.com až do soboty 5. ledna včetně. Nezapomeňte nám připsat také své kouzelnické jméno.

Pro Denní věštec
Žuch Duch hravého Silvestra

Poznámka: Do Zimního klání se může zapojit každý obyvatel hradu a pouze na něm samotném je, kolika kol se rozhodne zúčastnit. Větší úsilí ovšem přinese… nu, minimálně větší zábavu, jak doufáme!

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *