Zimní zápolení: Vyhodnocení – tak trochu štědré

| Vydáno:

Říká se, že s novým rokem něco končí a něco nového zase začíná. My s radostí oznamujeme, že naše Zimní zápolení se přiblížilo ke svému konci, vy se ovšem můžete těšit jak na odměny pro účastníky tohoto zápolení, tak například na nový rok plný dalších hlavolamů a kratochvilných zábav všeho druhu!

Zima umí být krásná, což jsme se pokusili nastínit v posledním úkolu, v němž bylo třeba podle čísel vymalovat jednotlivé dílky plátna. Velmi nás potěšilo (nu ano, jsme dobré duše), že se někteří z odvážlivců nachytali na připravenou vějičku a obávali se těžkého logického úkolu. Kdepak, na ten dojde třeba někdy jindy, zde šlo čistě o radost z odhalování výjevu, žádné složité počítání a tápání ve sněhové vánici. A jak měl obrázek vypadat? Přesně takto!

Ačkoliv se tu a tam někdo nechal strhnout čísly a jeden či dva čtverečky vybarvil jinak, k naší radosti můžeme říci, že to byly jen drobné odchylky a všichni, kdo se zúčastnili 5. kola, získávají do svého přehledu veselého sněhuláka.

Jméno 1. kolo 2. kolo 3. kolo 4. kolo 5. kolo
Alex Teerová
Andra Tigers
Andy Topher
Any Dawson
Bibi Anne
Cerridwen Lowra Antares
Eleanor Blackfoot
Esmeralda Milagrosa
Filius Orionis
Hekatea Centaurix
Indris Elwinor
Inees Rut Gowstring
Jarrq Miekkala
Katsuki Swallow
Magnolia Rafaela Calder
Marguerita Laux
Oliver McCollin
Patricia Baloure
Trixie Deliah Sinclair

VYHODNOCENÍ

Do Zimního zápolení se celkem zapojilo 19 čarodějek a kouzelníků, což nás velmi potěšilo. Nezbývá nám než doufat, že nyní zase potěšíme my je odměnami, které jsou pro ně přichystané.

Nejprve krátké vysvětlení pravidel odměňování. V každém z pěti kol účastníci obdrželi určitý symbol, který jim nyní proměníme za určitou odměnu. Zvláštní funkci má v tomto symbol sněhuláka, který může nahradit jeden z předchozích čtyř symbolů, pokud někdo ze zúčastněných jedno či více kol nestihl. Řídíme se pravidlem náhrady od 1. po 4. kolo. Pokud byste tedy vynechali například 1. a 4. kolo, sněhulák vám zajistí výhru za 1. kolo. A pokud jste zvládli všech pět kol, sněhulák vám k ostatním odměnám přidá 2 sladké cukrkandlové hůlky. Při odměňování jsme také kladli důraz, s ohledem na samotný název Zimního zápolení, na nasazení a výdrž našich soutěžících.

1. kolo a kouzelné jmelí

Kouzelné jmelí se v tuto chvíli proměnilo v lesklé 3 srpce a hromádku 5 sněhových koulí. Potěší se jimi Andra Tigers, Andy Topher, Any Dawson, Bibi Anne, Cerridwen Lowra Antares, Eleanor Blackfoot, Esmeralda Milagrosa, Filius Orionis, Hekatea Centaurix, Indris Elwinor, Inees Rut Gowstring, Katsuki Swallow, Oliver McCollin, Patricia Baloure a díky sněhulákovému „žolíkovi“ také Alex Teerová, Magnolia Rafaela Calder a Trixie Deliah Sinclair. Gratulujeme!

2. kolo a sladký perníček

Sladký perníček se proměnil v zářivých 5 srpců. Nad těmi se mohou zaradovat Alex Teerová, Andra Tigers, Any Dawson, Eleanor Blackfoot, Esmeralda Milagrosa, Filius Orionis, Hekatea Centaurix, Indris Elwinor, Jarrq Miekkala, Marguerita Laux, Oliver McCollin, Patricia Baloure, Trixie Deliah Sinclair a díky sněhulákovi také Inees Rut Gowstring. Skvělý výkon, gratulujeme!

3. kolo a zkušení dárkonoši

Za účast ve 3. kole, kdy mohli soutěžící získat dárkovou krabičku, obdrží všichni speciální sovu postarší se zimně svátečním jménem. Všechno jsou to dárkonoši ve výslužbě, věříme, že péče o ně udělá soutěžícím radost hned dvakrát, poprvé jako drobná odměna, podruhé díky dobrému skutku, který vykonají péčí o takovou zkušenou sovu. Vánoční dárkonoše mohou ve svých sovincích očekávat Alex Teerová, Andra Tigers, Any Dawson, Eleanor Blackfoot, Esmeralda Milagrosa, Filius Orionis, Indris Elwinor, Inees Rut Gowstring, Jarrq Miekkala, Marguerita Laux, Oliver McCollin, Patricia Baloure, Trixie Deliah Sinclair a díky sněhulákovému „žolíkovi“ také Hekatea Centaurix. Výborný výsledek, gratulujeme!

4. kolo a pytel plný zimních dárků

Ve 4. kole se hvězda proměnila ve splněné (jak doufáme) přání ve formě pěkného kousku oblečení či ozdoby. Rozdělení odměn proběhlo formou losování z vánoční čepice, jak jinak. Nejprve si prohlédněte, co se v pytli ukrývalo.

Any Dawson si z této nabídky odnáší Ledové nárameníky – NiT. Eleanor Blackfoot pro sebe získává Vánoční ledovou róbu – NiT. Esmeralda Milagrosa získává Ledově vánoční paroží – NiT. Pan Filius Orionis si z dárkového pytle odnáší Sněhovou vánici. Hekatea Centaurix ve své odměně najde Polární Sametuniku – mrazivou půlnoc. Indris Elwinor se může ohřát v Něžné vánoční šále – NiT. Hlavu si Korunou ledového krále – NiT může ozdobit pan Oliver McCollin. A na Patricii Baloure čeká sladké Perníčkové snění. Úžasné výkony, milí zápolící, velmi gratulujeme!

5. kolo a sladká tečka závěrem

Sladkou tečku za odměnami si ve formě 2 cukrkandlových hůlek díky sněhulákovi v 5. kole odnášejí Any Dawson, Eleanor Blackfoot, Esmeralda Milagrosa, Filius Orionis, Indris Elwinor, Oliver McCollin a Patricia Baloure. Jmenovaným tleskáme ze všech sil, neboť prošli všemi 5 koly Zimního zápolení bez jediného zaváhání. Velmi gratulujeme a děkujeme za takový zápal!

Veškeré odměny najdete ve svých sovincích během dneška a zítřejšího dne (úterý 8. ledna.

Nezbývá nám, než se s vámi rozloučit a doufat, že se potkáme někdy příště, třeba během dalších vánočních svátků!

Pro Denní věštec
rozverní duchové Vánoc a zimní zábavy

Komentáře

  1. Moc bych chtěl poděkovat za skvělé zpestření prosince :)) bylo hezké si moci sednout na chvíli a zamyslet se :))

  2. Bylo to opravdu skvělé spestření vánočních svátků. Moc děkujeme za nádherné odměny.

  3. Taky se přidávám k ostatním! Zajímavé soutěže a ještě zajímavější odměny! Děkujeme! 🙂

  4. Moc děkuji za krásnou soutěž a ještě krásnější odměny! Bylo to pěkné zpestření vánoční doby! 🙂

  5. Jéé! Díky, díky! Normálně jsem se kvůli tomu těšila na nedělní večer, což se obvykle neděje a líbilo se mi, že to bylo protažené i po Vánocích. Moc se mi líbí i způsob vyhodnocování, princip sněhužolíka a losování věcí z čepice. No a na závěr je nutno dodat, že se celý ten článek taky krásně četl. Díky moc za organizaci a těším se příště 🙂

  6. Děkuju moc za soutěž(e), dárky a především za aktivitu všech členů DV! Baví mě, že každý den tu najdu něco, co tu včera nebylo. Na hradě věčně nacházím nové věci, co už tam jsou x let a jsem jen senil, ale tady si skutečně nepřipadám tak… senilní:D
    Díky moc za vaší práci.

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *