Letní věštecká soutěž – 2. kolo

| Vydáno:
Mnoho z vás odjíždí na prázdniny, fialové osazenstvo si bere zaslouženou dovolenou, ale… ale i přesto zde zůstává mnoho obyvatel hradu a okolí, kteří se nikam nechystají a jen tiše čekají, zda jim sova nepřinese čumkartu od přátel z dalekých i nedalekých cest. A právě pro tyto čekající duše připravil Denní věštec celoletní hru plnou nejrůznějších kreativních úkolů.

Jak již bylo zmíněno v úvodním článku, na konci soutěže budou vyhlášeni tři absolutní vítězové, kteří si odnesou krásné ceny. Hodnotit se bude nejen počet splněných kol, ale také nejhezčí vypracování. Navíc po každém kole budou zveřejněny vždy tři nejlepší práce. Přeji všem účastníkům příjemnou zábavu!

Nyní je vhodný čas vyhlásit zadání druhého kola, které lze splnit od 6. 7. 2019 do 10. 7. 2019 včetně.

ZADÁNÍ 2. KOLA

Vítejte u druhého úkolu. Všichni si jistě vzpomenete na hodinu Obrany proti černé magii pod taktovkou Remuse Lupina. Pro ty, co si nemohou vybavit, o co se jedná, snad stačí říct: Bubák! Také vám hned vytanul na mysli Severus Snape v šatech babičky Longbottomové?

Pro toto kolo je zadání velmi jednoduché, protože věřím, že vaše fantazie nezná mezí a že mi přijdou skvělé výtvory.

Do vypracování pošlete tedy dva výtvory:
1) Obrázek či jinak výtvarně zpracovaný výtvor věci/osoby/situace, ve kterou by se proměnil váš bubák.
2) Obrázek či jinak výtvarně zpracovaný výtvor řešení toho, jak byste se s bubákem vypořádali vy, abyste ho pomocí kouzla Riddikulus oslabili.

Svá vypracování posílejte externí sovou na helenmiltonova@gmail.com. Nezapomeňte se, prosím, podepsat svým kouzelnickým jménem a připojte také datum. Nepodepsaná vypracování nebudou zařazena do soutěže.

Pro Denní věštec
Helen Miltonová

Published by

Helen Miltonová

Mladičká redaktorka, která se nezalekne žádného tématu, se nejraději po hradě prohání s rychlobrkem v ruce. Velmi často ji zastihnete, jak něco sepisuje – články do Denního věštce nebo do Žlutého Trimela či domácí úkoly a soutěže. Ve volném čase se ráda vyskytuje na famfrpálovém hřišti, ale věnuje se také malování a vytváření pohyblivých obrázků.

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *