Rozverná rybička – nová mokrá hradní hvězda!

| Vydáno:

Když jsem měla už i já udělat interview s nějakou zajímavou osobností na hradě, okamžitě jsem věděla, koho požádat o rozhovor. S novou asijskou kolekcí k nám do hradu dorazila i malá roztomilá Rozverná rybička! Protože jsem zombí, tak jsem si ihned musela pořídit svou vlastní mrtvou rybičku, která se mi stala neodloučitelnou přítelkyní – přesně tak, jak to bylo napsané na zadní etiketě. Celý hrad si ji oblíbil a šílí po ní, tak prosím, přivítejme naši mokrou celebritu!

Se svou vlastní rybou v sáčku jsem se schovala pod havraspárský stůl ve Velké síni a vyzpovídala ji speciálně pro Denní věštec! (Dokud je ještě čerstvá.)

EvE: 今日は! お元気ですか?

Rozverná rybička: (mlčí jako ryba)

EvE: Ach jo. Ty nejsi z Japonska? Ach, už to vidím. „Vyrobeno v Číně.“

Moment, to musí znamenat, že jsi gumová! Moje chyba. Spletla jsem si čínštinu s japonštinou a myslela si, že to, co je napsané na zadní etiketě je „instantní čerstvě mrtvá ryba ve sladké vodě“. No nic, stane se. Myslíš, že bys mi mohla odpovědět na pár otázek pro čtenáře DV?

Rozverná rybička: ……….. ………. ……….. ………. (civí jako ryba)

EvE: Beru to jako souhlas. Z jakého plastu jsi vyrobena? Asi nebudeš „ta pravá od Mattela“, když jsi z Číny, viď? Byla jsi vyrobena přímo v Číně nebo tě jen z Číny dovezli? Slyšela jsem, že je nyní většina čínských plastových hraček prokletá lacinokouzly. Jaký je na to tvůj názor? Prozradíš mi, jestli jsi sem z Číny dorazila legálně nebo tě obchodníci ilegálně propašovali přes hranice?

Rozverná rybička: … . …. .. .. .. …….. … .. . . . (tváří se jako leklá ryba)

EvE: Merline! To snad není pravda! Bylas vyrobena z levného recyklovaného žužuplastu z Taiwanu?! A co na to Ministerstvo kouzel? Ale zdá se, žes měla velmi dobrodružnou cestu. Spolu se svými klony jsi byla dovezena na létajícím koberci přes Himaláje a Tibet. Nakonec jsi skončila v hlavním skladišti PU, kde tě nakonec k smrti vyděsil podivně chlupaté a roztomilé štěně, které vedoucí Příčné ulice, sir John Werewolf. Ale přesto tě celý hrad zbožňuje, i když jsi jen gumová, oranžová a v sáčku s divnou vodičkou. Jak se srovnáváš se svou nově nabytou slávou?

Rozverná rybička: ! (cítí se jako pravá ryba v sáčku)

EvE: Ano, já ti rozumím. Vím, jak ti je. Nyní mi nezbývá nic jiného, než ti jen popřát hodně štěstí a ať se tví klonové dostanou k dobrým majitelům. Nechť tvá oblíbenost u hradních obyvatelů vydrží na věky věků! Děkuji za velmi zajímavý rozhovor, Rozverná rybičko. Sayounara!

Rozverná rybička: …………. (vypadá jako gumová ryba v pytlíčku)

Evelina van Eyck

Komentáře

  1. – Velmi zajímavé a podařené! Akorát na jeden malý překlep jsem narazila, a to „Nakonec jsi spončila“, jinak palec nahoru! =)

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *