Další stěhování

| Vydáno:

Je tomu skutečně tak, škola se znovu stěhuje. Ředitel školy avizoval, že nyní bychom se měli přepravovat opět letecky, stejně jako při stěhování prvním. Přesun by se měl konat v době mezi nedělí a úterým, a je proto třeba počítat s omezeními. Škola taktéž přechází na adresu www.hogwarts.cz, kterou využívala již dříve v minulosti.

Ředitel školy Nimrandir Elénére vyjádřil naději, že se na novém místě konečně zbavíme škrken, které obyvatelům hradu tolik znepříjemňují život. Ovšem kam to vlastně letíme, to ví snad jen on sám a tato informace je přísně tajná.

„To víte, škrkny,“ vrtí hlavou pan ředitel. „Někdo by se před nimi podřekl a měli bychom je tu zase.“ Na mou otázku, jestli slovem „tu“ myslí „tam“, odvětil, že na filosofické otázky už je příliš pozdě a že mi přeje dobrou noc.

S přesunem školy se mění i adresa hradu. Na hogwarts.czechzone.net najdete po stěhování už jen velkou, černou díru, která bude připomínat hrad vytržený z původních základů. Nárok na vlastnictví současného pozemku hradu si činí bývalý ředitel Zmijozelské koleje, Nekro The Gravedigger, který odmítá jednání o předání správy pozemku, jakožto i mudlovských financí školy, které mu byly dány do opatrování.

K tomu se váže výzva ředitele školy o příspěvek na provoz školy. Nežádáme žádné horentní sumy, pomůže každá koruna. Můžete pomoci buďto prostřednictvím mudlovských bankovních ústavů a nebo osobně, až uvidíte pana ředitele. Záznam o vašem příspěvku bude zanesen do veřejně přístupného přehledu (s vaším jménem nebo bez, jak si budete přát) a budete vědět, co se s vašimi penězi děje. Finance jsou nutné na zajištění technické podpory školy. My, bohužel, nejsme milionáři, stejně jako vy děláme Hogwarts pro radost a táhnout provoz Hogwarts jen z prostředků členů vedení by bylo neudržitelné. Více informací se dozvíte po kliknutí na ikonku Donate v levém sloupci. Pokud byste potřebovali nějaké informace pro zvídavé rodiče, dobře poslouží v Návštěvní místnosti Nástěnka pro rodiče.

Děkujeme.

A co stěhováním získáme?

Kratší adresu! Při psaní www.hogwarts.cz se vaše prsty tolik neunaví!

Místo bez škrken! Už žádné vyhazování paní Norrisovou jen co se přihlásíte! Ne, škrknám zamáváme! (Tedy, doufejme!)

Nové dobrodružství! Už jste někdy letěli hradem? Já ano a dodnes na to nemohu zapomenout!

Nové přátele, více zábavy!

A to se vyplatí, no ne?

Published by

Anseiola Jasmis Rawenclav (Z)

Autorka je kousavá potvora, která občas překoná svou lenost a něco napíše. To, že se blíží, poznáte podle jejích vrzajících kostí. Historici stále marně pátrají po jejím rodném listu.

Komentáře

      1. Re: Re: – Pane profesore, čtu, velmi pozorně. A taky mám sklon pamatovat si déle než pět minut co kdo kdy kam a proč napsal. A to je pak někdy k pláči.

  1. – Takže opět poletíme, ano? Jestli to bude taková cesta jako předtím, to bude legrace 🙂 doufám, že budu zase pilotka! 🙂

    1. Re: – fňuk! A já se tak těšila, že by mi to prošlo O:-) já si snad nikdy nezařídím letadlo!

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *