Jak si spravit náladu po HP7

| Vydáno:

Stejně jako kolegyně Mintaka, i já jsem odcházela z kina nepříliš nadšená, ba přímo otrávená. Vědět, že film bude vypadat takhle, tak určitě nejdu na půlnoční premiéru. Avšak upřímně řečeno: Film se držel knihy. A i v knize se v této části nic neděje. Jen mi přichází na mysl, jestli tedy film nemohl tuto nezáživnou část nějak zkrátit a pokračovat tam, kde začíná nějaká akce. Protože HP7 první díl a HP7 druhý díl budou co do akce neskutečně nevyvážené.

Když jsem tak přemýšlela o tom, že díky téhle nepovedenině budu spát jen tři hodiny a že to za to prostě nestálo, usmyslela jsem si, že si dne následujícího pustím lepší zpracování Harryho Pottera, které nemá s komerční produkcí mnoho společného. A sice A Very Potter Musical.


A Very Potter Musical je k sehnání v angličtině s českými titulky a jedná se o divadelní hru, která má svůj základ napříč všemi knihami o Harrym Potterovi. Najdeme zde téměř všechny oblíbené postavy – Harryho, Rona, Hermionu, Ginny, Cho Chang, Brumbála, Snapea, Lorda Voldemorta a Quirella. A samozřejmě Draca Malfoye v poněkud překvapivém, ale o to lepším zpracování! O zábavu a krásné písničky rozhodně není nouze. Dvě hodiny a čtyřicet šest minut se může zdát jako dlouhá doba, ale uteče to rychleji, než byste čekali a na konci budete litovat, že muzikál není delší.

A pokud chcete vědět, co jsou to Prasoprdy, kdo je Zac Efron a kdo ho nejvíc miluje, pak není nic snazšího, než si A Very Potter Musical pustit.

Published by

Anseiola Jasmis Rawenclav (Z)

Autorka je kousavá potvora, která občas překoná svou lenost a něco napíše. To, že se blíží, poznáte podle jejích vrzajících kostí. Historici stále marně pátrají po jejím rodném listu.

Komentáře

  1. Ještě – Dobré by bylo říct že komu nestačí A very Potter musical může přejít na pokračování A very Potter sequel… Nedá se říct který z nich je lepší… Oba jsou prostě dokonalí…

  2. Výborné! – Ná základě tohoto článku jsem si pustila muzikál. Už na něj koukám potřetí a nepřestávám se smát. Děkuji madam, že jsem se díky vám zbavila novoroční deprese! Báječné, tleskám 🙂

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *