Hororskop na jedenáct měsíců roku 2011 a první měsíc roku 2012

| Vydáno:

Tak jsem teda zase tady. Jako fakt nevím, proč si už na to psaní hororskopů nenajdou někoho jinýho. To je pořád Trapáčku tohle, Trapáčku tamto, Trapáčku, Věštec má narozeniny a Fil je nervní, napiš hororskop, než skočí z věže!

No já vám nevím, ale ten Filius dokáže jednoho pěkně namíchnout. Hrom aby do něj. Protože se mi nechtělo uklízet ten mastnej flek, co by po něm dole zbyl, řek sem si teda, že ten hororskop napíšu. Ale abyste věděli, fakt se mi nechtělo!!!

Tááákže, copak tady máme.

Mudlové, s váma to bude špatný. Naberete si tolik povinností, že vás z toho klepne. A pak se budete chodit strašit navzájem, až vás z toho postupně klepne všechny.

Studenti, je vás jak much, člověk přes vás nevidí, kam jde, a tak se vám může stát, že vás někdo zašlápne. Třeba profesor Papulka, až se požene za bůčkem. Školní rok teprve začal, ale věřte mi, že vám postupně z psaní všech esejí praskne hlava a bude to.

Profesoři, jelikož už na hradě zbýváte jen vy a zaměstnanci, dostane se na vás mnohem více jídla. Samozřejmě si ho budete hamounit pro sebe a budete se ládovat a ládovat, až prasknete.

Hradní zvěřinče, ty zdrhni, než tě někdo sežere.

Zaměstnanci, vy budete mít vždycky práce dost, vy to budete všechno uklízet.

Tak, doufám, že teď jste spokojený. Musel jsem deset minut pracovat. Z toho se budu vzpamatovávat ještě dlouho. Takže s váma, kdo to přežijete, a s novejma lososama nashle.

Komentáře

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *