Těsně před polovinou

| Vydáno:
Jsou za námi tři termíny výuky. Bodovací hodiny se hýbou každým dnem a nepatrně se zvyšuje náskok Mrzimoru. Jaké úsilí vynakládají jednotlivé koleje? Drží bodohrotiči stále své přihlášené předměty? Pojďte se s námi ponořit do světa čísel.

Po skončení prvního termínu prvenství patřilo Zmijozelu. Náskok byl ale oproti Mrzimoru velmi mírný a ten ho během dvou termínů stáhl. Mrzimoru se nyní daří se od zelené koleje pomalu odsouvat. Soutěžemi to ale rozhodně není. V těch má stále navrch Zmijozel, na začátku 3. termínu měli studenti Zmijozelu za soutěže přes 10100 bodů, zatímco studenti Mrzimoru „jen“ přes 7400 bodů. Pro úplnost dodávám, že u Nebelvíru to bylo necelých 4000 bodů a u Havraspáru maličko přes 1500.

A jak jsme na tom s předměty? Odhlašování nebylo tak markantní, jako pozorujeme v jiných letech. Velkou roli samozřejmě sehrálo mazání studentů, kteří se dostali do záporných bodů. Některé koleje i tak ale zvládly svůj počet předmětů zvyšovat. Třeba Zmijozel, který přidal přes 50 předmětů a k dnešku jich má 295. Podařilo se to i Nebelvíru. Ačkoli červená kolej evidentně neútočí na školní pohár, i tady si studenti připsali dalších 11 předmětů a dnes jich mají 213. Mrzimor odhlásil dva předměty, dnes jich tedy má zapsáno 399. Ve velkém odhlašoval Havraspár, modré studenty najdeme už jen na 150 místech.

A jak jsou na tom ti akční jednotlivci? Vůbec se s tím nemažou a předměty ve velkém přidávají. Mark William Callaway má už dnes předmětů 59. Ani tak ale nestačí na nebelvírskou Newiku Shelley Lovecraft, která má předmětů „pouze“ 43. O první místo s Newikou se sem tam střídá Mischel Binghum, i ta předměty přidávala, má jich teď na kontě 46. Zahanbit se nenechala ani žlutá prefektka Helen Miltonová, která stoupla z 25 předmětů na 41. Předměty si přibírala i Leila Dusk, v tuto chvíli jediná zelená v top pětce bodování. Překvapením je i mrzimorská prvačka Klotylda Malíková. Kde se vzalo, tu se vzalo 39 předmětů!

Jak myslíte, že se budou bodovací hodiny hýbat dál? A který z bodohrotičů začne odhlašovat jako první? Já to zase brzy posčítám, do té doby se mějte všichni krásně a bodujte nejen na hradě, ale i u mudlů!

Pro Denní věštec
Vicky Charmant

Komentáře

  1. Moc hezká statistika, Vicky 🙂 Je vidět, že letos má Mrzimor přehled o všem, co se na Hradě šustne. Držím celé koleji palce, jste úžasným soupeřem v tomto boji o Pohár 🙂

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *