Těsně za polovinou

| Vydáno:
Další dva termíny jsou za námi. Denní věštec dál sledoval sebemenší pohyby na bodovacích hodinách a nyní přináší další průběžnou statistiku. Milovníci čísel, pojďte bilancovat s námi!

Mrzimor se i nadále pomaličku vzdaluje Zmijozelu. Do šestého termínu Mrzimor vstoupil s náskokem 3500 bodů. Vyhráno zdaleka není, nutno ale dodat, že dnešní čísla mluví ve prospěch Mrzimoru.

Co se týká předmětů, nyní už budou počty jen ubývat (statistiku by mohl rozstřelit snad jen hromadný návrat studentů z mrazáku). A jak moc se předměty ztrácí? Kupodivu nejméně se jich od minulého termínu ztratilo v Mrzimoru, vypadá to, že většina studentů své síly alespoň prozatím nepřecenila. Vypozorovala jsem úbytek 24 předmětů, a tak se Mrzimor dostal na dnešních 375 předmětů. 33 předmětů vzdali studenti v Nebelvíru, nyní jich mají zapsáno 180. Větší počet už odhlašovali v Havraspáru (úbytek 44 předmětů) a Zmijozelu (úbytek 45 předmětů). Havraspár tak nyní operuje se 106 předměty, Zmijozel píše úkoly ještě do 250 předmětů.

Místo soutěží jsem tentokrát sečetla zkoušky NKÚ a CKÚ. Úspěšně složené zkoušky mají totiž také potenciál bodovacími hodinami trochu zamávat. Je si toho vědom Mrzimor, kde si mnozí studenti zapsali maximum zkoušek. Pěti zkouškám NKÚ letos čelí páťačka Alex Teerová. Maximální počet zkoušek CKÚ si zase zapsaly Mischel Binghum a Kim Sarah Reevesová. Celkem má Mrzimor 21 zapsaných zkoušek NKÚ a CKÚ. Do zkoušek se ve velkém pustil i Havraspár. Velkou aktivistkou v tomto směru je Myker Fae McGarden, která si zapsala 5 zkoušek NKÚ, zahanbit se nenechala ani šesťačka Grace Annabeth Reatcher, která jede na stejné vlně. Za zmínku jistě stojí i zkouškové úsilí Ayi Watanabe, která si zapsala 4 zkoušky CKÚ. V ostatních kolejích se letos zkoušky tolik nehrotí. Nebelvír jich má 9 a Zmijozel 8.

A jak se daří těm aktivním jednotlivcům? Řady ještě na poslední chvíli stačila rozšířit Bibi Anne, která má nyní 25 předmětů, Leila Dusk drží rovnou dvacítku. Nebelvírská Newika Shelley Lovecraft se asi z prvního místa vystrnadit jen tak nenechá, pořád udržuje svých 43 předmětů. A jak to jde v Mrzimoru? Vcelku dobře. Mischel Binghum od minula žádný předmět nepustila a má jich zapsáno 46, Helen Miltonová jeden ubrala a je nyní na rovné čtyřicítce, o jeden méně má (a žádný předmět tedy neubrala) Klotylda Malíková. Kim Sarah Reevesová se na poslední chvíli vyškrábala na rovnou dvacítku. Mark William Callaway se pořád pere statečně, ale přece jen už pár předmětů odhlásil, z 59 spadl na rovnou padesátku.

Ze světa čísel dnes vše, budu se těšit zase příště!

Pro Denní věštec
Vicky Charmant

Komentáře

  1. Vypadá to na velmi pracnou statistiku … a velké díky za ni 🙂 Život na Hradě je prostě plný napětí a zvratů …

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *