Žabky neskáčou!

| Vydáno:

Zdá se vám, že u Chytráka se teď obchoduje se vším možným, jenom ne s žabkami? Ano, máte naprostou pravdu. Co za tím ale vězí? Ztratil snad hrad zájem o žabky?

Odpověď je naprosto jednoduchá. Žabky nejspíše momentálně zkrátka nejsou, aneb bez nabídky nemůže být poptávky. Nepřítelem vášnivých sběratelů je s největší pravděpodobností lenost, která v posledních měsících postihla hrad!

Většina z nás nyní spočítá své předměty na prstech jedné ruky, na rozdíl od začátku školního roku – zlatého období žabek, kdy jsme měli předmětů kvanta a dokonce jsme je i psali. Přestože je to víceméně o náhodě, jde o přímou úměru – méně vypracovaných úkolů, méně žabek.
Ďábel taky nikdy nebyl, co se týká žabek, příliš štědrý. Korunu tomu nasazuje málo hradních obyvatel, kteří se narodili ve znamení býka. Nebo se mi to jenom zdá?

Vůbec největší smůlu má ten, kdo se shání po kartičkách s čísly 17, 28, 37 a 40. Aktuálně jsou naprosto nedostatkovým zbožím. Naopak všem, kdo mají tyto kartičky ve své skryté sbírce, bych radila, aby s nimi vylezli právě teď.

Lepší termín asi už nikdy nenajdete! Tyto žabky se prodávají v řádech galeonů.

Naopak vás nejspíše vypískají s žabkami 2 a 88, s těmi nemá cenu teď vůbec k Chytrákovi lézt. Nechte si je raději na později, hrad je jimi aktuálně přesycen.

Co dodat? Zakončeme to pozitivní prognózou. V blízké době bychom se mohli dočkat dalšího zlatého období žabek. Čekají nás eseje a spoustu z nás také dopisování omluvených úkolů. Následující neděli také končí sedmý termín, tak snad se zpod nějakého ohodnoceného úkolu žabka vykutálí. 🙂

Žabičky, žabičky, hop!

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *