Adventní mini soutěž – vyhlášení 2. kola

| Vydáno:
Tak rychle, jak Vánoce přišly, i pomalu, ale jistě odchází a nám nezbývá nic jiného, než si užít zbytek kapra a salátu, naládovat se pořádně cukrovím, než se nám přejí, a ponavštěvovat všechny své drahé příbuzné, než se opět vrátíme do pracovního a školního shonu našich životů. Pojďme si tedy zpříjemnit tento vánoční čas trochou kreativity a pokochat se dílem našich udatných čarodějek!

Drazí studenti, zaměstnanci, profesorstvo, duchové a dušice, vážené hradní obyvatelstvo!

Během svátků každý z nás zažil kus stresu a málokdo má Vánoce opravdu plné klidu a míru. Kreativní duše nás ale neopustily, nevyrazily do víru mudlovského vánočního řádění! Tuto výzvu ochotně přijaly. V tomto adventním čase a vánočním stresu se rozhodly absolvovat další kolo naší Adventní mini soutěže dvě udatné slečny a ukázaly nám tak, co v nich dřímá. Pojďme se na to podívat blíže!

V tomto kole se vánoční výzvy nezalekly tyto dvě statečné čarodějky:

  • Newika Shelley Lovecraft
  • Helen Miltonová

Stejně jako v prvním kole ode mě každá čarodějka dostala část obrázku, který musela jakýmkoliv kreativním způsobem zpracovat. Výsledným obrázkem byla pak jakási mozaika, spojení skvělého umu dvou kreativně nadaných slečen. Pojďme se tedy podívat, jak se děvčatům dařilo a jaké dílečky vytvářely:

Jako první polovinu obrázku tu mám kousek od slečny Newiky. Slečna si vybrala styl vodových barev a dokázala tak, že i bílé odstíny se dají ztvárnit a mohou dopravit kousek té vánoční atmosféry až k vám. Skvělá práce! Díky za to! – mrkne –

Druhou polovinu si vzala do svého nabitého repertoáru slečna Helen. Nejenže obrázku dodala parádní zimní zasněženou atmosféru, ale rozcinkala tak vánoční zvonky až k nám. Probojovala se tak touto výzvou na výbornou. Rovněž bych chtěla i jí poděkovat za práci, ochotu a kreativní um, který svému dílečku věnovala. Výborná práce!

A jak vypadá celkový mozaikový obraz, vytvořený našimi šikovnými a kreativními kouzelnicemi? No, jen se podívejte sami a pokochejte se jím!

Drahé slečny, smekám a děkuji za nádhernou práci. Je až neuvěřitelné, jak dokáže stejný obrázek každý čaroděj pojmout po svém a vytvořit z něj opět krásné a nereprodukovatelné dílo. Náš hrad je díky vám o další kreativní kousek krásnější! – usměje se a mrkne – Díky vám oběma!

Přeji vám všem, milí čtenáři, krásné prožití svátků, krásné pokochání nad vánočními dílky a vše nejlepší do nového roku 2020. Nechť vás múza provází!

Pro Denní věštec
Christina Elizabeth Stark

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *