Fazolková snídaně

| Vydáno:

Vážení čtenáři, pokud jste si mysleli, že vám na Bradavickém hradě nehrozí hlad a že všichni dostávají vydatnou snídani, není tomu tak. Důkazem jsou profesorka Selena Enail Smithová a zmijozelský student Hugh Snakers. Ke snídani si dávají pouhé fazolky. Zřejmě jim někdo zapomněl říci, že je to nezdravé.

Takto to včera ráno vypadalo ve Velké síni.

Hugh Snakers > si pochutnal na Bertíkově fazolce

Hugh Snakers > ta je dobrá 🙂

Selena Enail Smithová > to jsme tu takhle ráno akorát my dva, no toto, každý asi ještě spí 😀

Selena Enail Smithová > si pochutnala na Bertíkově fazolce

Selena Enail Smithová > *HAM* fazolka

Selena Enail Smithová > hmm tak jsem měla akorát jednu fazolku

V poslední době je takových případů bohužel čím dál tím více. Mladí lidé zkrátka mají pocit, že si místo pořádného jídla mohou dávat jen sladkosti a jejich žaludek to unese. Realita je ale taková, že si zadělávají na žaludeční potíže do budoucna. Člověk by měl den začít zdravou snídaní, která by mu měla dodat síly minimálně do oběda. Fazolka váš organismus neposílí a potřebnou energii mu nedodá,“ říká odborník přes poruchy příjmu potravy doktor Emil Nenažraný.
Dále dodává, že ani ti, kteří se snaží zhubnout, by se v jídle neměli odbývat a měli by dbát na zdravý životní styl.

Otázkou zůstává, zda tyto teorie vůbec mohou mezi obyvateli hradu uspět, zvláště v době, kdy do Prasinek přijela pouť s velkým množstvím lákavých pochoutek.

Published by

Anseiola Jasmis Rawenclav (Z)

Autorka je kousavá potvora, která občas překoná svou lenost a něco napíše. To, že se blíží, poznáte podle jejích vrzajících kostí. Historici stále marně pátrají po jejím rodném listu.

Komentáře

  1. Chudáčci 🙁 – Chudák mdm Sel 🙁 I když musím uznat, že i já občas baštím fazolky 😀

  2. Fazolky – No ale zajímavé je, že je to od školy ještě podporované magíkem. Takže se studentům člověk nemůže divit, že je je, ač je to pro ně nezdravé!

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *