Bez cedule ani ránu

| Vydáno:

V Godrikově dole přibyla další novinka. Od nynějška si jeho obyvatelé mohou v Nákupním centru koupit ceduli, kterou si zatlučou před dům a kolemjdoucí jim na ni mohou spamovat podle libosti.

Jak se zdá, s cedulí se zatím většině obyvatel tahat nechtělo. Nevím, jestli vypadá příliš těžká nebo nemá moderní barvu a tvar. Za sebe mohu říci, že jsem příliš líná do Nákupního centra chodit.

Nemoc zvaná lenora se vyhla snad jen Mintace Orionis a mému sousedu, Filiusovi Oronisovi, který má ceduli již zdárně zatlučenou a vesele si na ní S Mintakou dopisuje. Jen vás propříště prosím, pane kolego, abyste si uvědomil, že slušní lidé v osm ráno ještě spí a ten váš randál odmítají poslouchat!

Mintaka zas po kolemjdoucích chce, aby jí shrabali listí. No to tedy ne, kolegyně! Od čeho máte skřítky?

A vážení, na ty cedule bacha. Ony jsou vážně nějaké velké. A nezdá se mi, že Filius tu svojí zatloukl zrovna dvakrát pečlivě. Abych řekla pravdu, začínám se obávat o svůj život!

Published by

Anseiola Jasmis Rawenclav (Z)

Autorka je kousavá potvora, která občas překoná svou lenost a něco napíše. To, že se blíží, poznáte podle jejích vrzajících kostí. Historici stále marně pátrají po jejím rodném listu.

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *