John Werewolf a Niam i Tir-na-nog opustí Příčnou ulici

| Vydáno:

Po několika letech usilovné práce opouští dosavadní vedoucí a hlavní návrhářka Příčnou ulici. Za dobu svého působení zvládli bezpočet kolekcí a uspokojili mnoho kolejních i profesorských objednávek.

Teď ale podle svých slov cítí, že je třeba Příčnou ulici posunout zase někam dál, na což už jim nezbývají síly a chtějí si odpočinout. Než ale Příčnou ulici opustí úplně, dokončí všechny zbývající resty, takže se nemusíte bát, že byste přišli o své objednávky. John Werewolf o této skutečnosti informoval školní radu dnes dopoledne a v nejbližší době se objeví oznámení i ve Sborovně; Denní věštec vám tedy tuto informaci přináší jako první.

Kdo povede Příčnou ulici dál a kdo doplní tým návrhářů není vůbec jasné. John Werewolf již v minulosti jednou křeslo vedoucího opustil a předal jej Lenůlii Čihůlkové; ta se jej zhruba po roce z osobních důvodů vzdala a do vedení se vrátil znovu John. V té době byla Lenůlie jasnou volbou, teď ale žádnou jasné jméno v redakci nečekáme.

Published by

Anseiola Jasmis Rawenclav (Z)

Autorka je kousavá potvora, která občas překoná svou lenost a něco napíše. To, že se blíží, poznáte podle jejích vrzajících kostí. Historici stále marně pátrají po jejím rodném listu.

Komentáře

  1. =-O – No páni… tak to je pro mne tedy sok… neumim si PU bez techto dvou skvelych lidi predstavit 🙁
    Doufam, ze si ale za tu prevelkou praci, ktera pro ne PU je, odpocinou a naberou nove sily 🙂

  2. Obávám se, – že to je pro PU vážná rána, protože málokdo má tolik zkušeností jako p. John a madam Niam, a přitom jde o časově náročnou práci… Musíme doufat ve šťastné překvapení v podobě nějakého nadaného odvážlivce….

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *