Škatulata, hýbejte se!

| Vydáno:

V uplynulých týdnech došlo ke dvěma změnám na významných postech naší školy. V redakci jsme se prozatím nedostali k tomu, abychom o nich napsali, což se nyní pokusím napravit.

Nejprve ze svého postu odešel John Werewolf, který jej předal panu Erniemu Cihličkovi. Pan Cihlička přišel na náš hrad teprve nedávno jako pomocník v Godrikově dole a hned se stal správcem Příčné ulice – tomu se říká kariérní postup!

Pro nedostatek času skončila ve své funkci i dosavadní Mrzimorská ředitelka madam Silvia Honorová. Tato oblíbená profesorka se nadále bude věnovat práci v knihovně a své rodině. Na její místo nastoupil neméně oblíbený profesor Matthew Whitecrow.

Otřásají se snad staré struktury a k moci se dostává nová krev? Však Příčnou ulici mnozí doteď skloňovali „John, bez Johna, Johnovi …“ A teď si musíme zvykat na to, že John nerovná se Příčná. Řeknu vám, minimálně mně to bude trvat docela dlouho.
Taktéž Silvinka. Sice nebyla kolejní ředitelkou tak dlouho, ale vždy jsme ji měli spojenou s Mrzimorem tak, jakoby je k sobě někdo přilepil. To jí určitě zůstane i nadále, nicméně i zde je to pro mnohé šok.

A podíváme-li se ještě dále, měnilo se vedení i Denního věštce a supervizor soutěží.

Skoro se zdá, jakoby někdo hrál hru „Škatulata, hýbejte se“. A tak nejde s jistotou říct, kde a kdy přijde další změna.

Ale abych skončila nějak pozitivně: Přeji Erniemu i Mattovi mnoho úspěchů a nadšení pro jejich práci a gratuluji jim.

Published by

Anseiola Jasmis Rawenclav (Z)

Autorka je kousavá potvora, která občas překoná svou lenost a něco napíše. To, že se blíží, poznáte podle jejích vrzajících kostí. Historici stále marně pátrají po jejím rodném listu.

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *