Midar Kilahim nebezpečně zmodral

| Vydáno:

Midar Kilahim je ode dneška celý modrý. Dusí se snad? Nevyšel mu experiment s novým pracím práškem? Hraje si na králíčka Azurita? Ne! Vystřídal toho nejvlkounovatějšího vlkouna v pozici Havraspárského kolejního ředitele!

Midar Kilahim je takové číslo. Je ho všude plno a kam přijde, tam něco tropí. Je téměř nebezpečné jej nechávat o samotě, protože nikdy nevíte, co vyvede příště.

Midar Kilahim ale není jen strůjcem neustálých vtípků a nečekaných akciček. Je to svědomitý kolega a pracovitý člen profesorského sboru. Už několik let vede na jedničku Školní obrazárnu. Jeho trpělivost s nováčky v návštěvní místnosti je svatá. A mohla bych pokračovat.

Jediné, na co by si modrásci měli u svého nového pana kolejního dát pozor, je Kilahim. Tato profesorova součást je prý často jako neřízená střela, a tak jej Midar musí zavírat do skříně. Navíc Midar a Kilahim často lidem splývají, a tak je otázka, zda pan ředitel nejmenoval do funkce nebezpečného Kilahima, který zavřel do skříně Midara.
No, toť oříšek.

A otázka na závěr: Vystačí si havraspárský a mrzimorský kolejní ředitel na zdemolování Velké síně sami nebo budou potřebovat do party ještě Adrianet?

Published by

Anseiola Jasmis Rawenclav (Z)

Autorka je kousavá potvora, která občas překoná svou lenost a něco napíše. To, že se blíží, poznáte podle jejích vrzajících kostí. Historici stále marně pátrají po jejím rodném listu.

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *