V Azkabanu se znovu úřaduje

| Vydáno:

Když jsem dnes přišla do školy, zjistila jsem, že azkabanští strážní, nevalně známí mozkomorové, mají zase koho hlídat a vyslýchat. A to hned tři profesory naší školy.

Ještě ráno se v azkabanských výslechových místnostech nacházela madam Selena Enail Smithová, madam Elerin Portmenová a pan David Nekromacer. Z jakého důvodu byli tito známí a oblíbení profesoři uvězněni se mi oficiální cestou zjistit nepodařilo. Jen ve Velké síni kolují zvěsti, že snad prodávali lektvary mládí na černém trhu nebo ve svém vlastnictví mají předměty černé magie. Do kdy a jak dlouho budou uvězněni se určitě dozvíme časem. Každopádně do takto těžkého kouzelnického žaláře se nezavírá bez důvodu.
Večer se z Azkabanu vrátil p.p. David Nekromacer. A jak vidno odnesl si z něj nákazu Azkabanskou zimnicí. Doufám tedy, že se z ní brzy vyléčí a snad se podělí s ostatními obyvateli hradu o důvody svého zatčení a zatčení svých kolegyň.
V současné době se ovšem nachází na ošetřovně pod dohledem statného ošetřovatele p.p. Matthewa Whitecrowa, který si pochvaluje jaký krásný exemplář vyrážky si pan profesor David Nekromacer z Azkabanu přinesl. Jistě pochopíte, že v takové situaci jsem p. Davidovi poskytla kýžený klid, který je tolik potřebný k vyléčení a vyzpovídám ho později, až se trochu vzpamatuje.

Večer cesta k Azkabanu zmizela a do hradu se vrátily Selena Enail Smithová a Elerin Portmenová. Co se ale stalo? O tom vás již brzy budeme informovat.

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *