Předletní spánek

| Vydáno:

Jistě jste si již všichni všimli, že nám Denní věštec usnul. A nějakou dobu možná ještě spát bude. Proč?

Odpověď je jednoduchá. Vodka došla. Nejsou lidé. A když nejsou lidé, nejsou ani články. A když nejsou články, není co vydat. A tak zeje Denní věštec prázdnotou.

Jistě, je zde alternativa ta, že by v takové chvíli měla naklusat šéfredaktorka, vzít do každé končetiny jeden brk a psát si noviny sama, ale… I když to může být pro mnohé překvapení, i já jsem jen člověk, který má i jiné věci na práci než je Denní věštec. A celé to utáhnout sama nemůžu. A ani nechci. Někde se totiž nachází dno studnice nápadů a energie také není nevyčerpatelná.

Proto dokud se vy, obyvatelé hradu, nerozhodnete, že chcete, aby Denní věštec hýřil životem a vašimi články, bude to tu vypadat takhle. Je to jen na vás. Myslím si, že možnost získat až 20 srpců za jeden článek, je docela dobrá. Navíc můžete psát úplně o všem. O tom, co se děje ve velké síni, o tom, jak se vám líbí předměty, na které chodíte. O soubojovém klubu, sklepení, spolcích, kolejích, profesorech, studentech… Možností je milion. A srpce se vám budou hodit.

Published by

Anseiola Jasmis Rawenclav (Z)

Autorka je kousavá potvora, která občas překoná svou lenost a něco napíše. To, že se blíží, poznáte podle jejích vrzajících kostí. Historici stále marně pátrají po jejím rodném listu.

Komentáře

  1. 🙂 – jo, nápady, ale kde teď (zkoušky, brigáda) sehnat ten čas… :-(( :-/ snad se to aspoň u mě od 10.6. zlepší :D)

  2. Tak si povedám… – Keďže veta by nemala začínať takže, tak začnem asi takto… Hovorím si, že to asi tak úplne nebude chyba v ľuďoch, ale vo veciach iných. Než sa začnete obzerať na to, ako moc lososový a neznámy človek som, tak upozorňujem, že ide len o môj postreh a nič viac.
    Ide konkrétne o to, že nie je o čom písať a aj keby ľudia písali, tak im to nič neprinesie. Vyspovedala som jednu zelenú a tá Denní vešťěc otvorí len párkrát do školského roku. A ešte jej to nič neprinesie…
    Neviem, či chyba teda nebude trochu niekde inde.
    K štýlu článku… Ak máte byť vy ten, ktorý je pomerne výborný a pomerne skvelý autor, tak nechcem vidieť zvyšok. Napísané je to síce ľúbivým spôsobom, ale tak, že ja z toho nemala nič. Len si sťažujete… Sú lepšie miesta ako noviny. 🙂

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *