Twilfitt a Tattings – kde jim je konec?

| Vydáno:

16. 2. 2012 přišla neradostná zpráva – prodejci společenských rób, věhlasní pánové Twilfitt a Tattings, opustili Příčnou ulici. Avšak s příslibem, že se budou mezi nás vracet v době celoškolských slavností. Dostáli však svému slibu? Pojďme společně zhodnotit situaci po více jak čtvrt ročním odstupu…

Twilfitt a Tattings, kdo by je neznal. Snad každý z nás byl jistě někdy okouknout jejich šaty a obleky. Obzvláště pak pro dámy byla zajímavá kratochvíle zkoušet si šaty, na které jednou určitě našetří. V polovině února tohoto roku se jejich sen však rozplynul, i když neměl navždy. Připomeňme si oznámení pana Cihličky, vedoucího Příčné ulice, o jejich odchodu, které vyvolalo vlnu reakcí; především negativních. Většina z nás si totiž nedokázala bez tohoto obchodu Příčnou ulici představit.

Pokud vím, byly minimálně dvě celoškolní akce, před jejichž konáním bychom prodejce šatů s radostí uvítali. Prvně oslava Dnu založení 19. 6. a poté samozřejmě Závěrečná slavnost. Ani jedné této příležitosti obchodníci nevyužili. Kde je problém? Našli snad jiný zlatý důl? Bojí se konkurence slečny Niam? Nebo je pan Cihlička zapomněl pozvat? Tyto otázky bohužel prozatím zůstávají nezodpovězeny, neboť reakci vedoucího Příčné ulice se mi (stejně jako mnoha ostatním) nepodařilo sehnat (i když vzhledem k datu je možné, že pan Cihlička je na dovolené).

Prozatím nám nezbývá nic jiného než žít ze starých zásob, případně sledovat vetešnictví, kde se nějaký kousek z jejich obchodu občas také objeví, i když často ne v požadované kvalitě.

Komentáře

  1. – Podle mě tato situace nahrává poměrně nedávno otevřenému salónu znažky NIT v Grodrikově dole. Myslím, že dřívější zákazníci T&T zamířili právě tam a pokud tito obchodníci propásnou i další příležitost a nepřijdou s něčím srovnatelně zajímavým, mohlo by jim to cestu k zákazníkům zavřít nadobro. Hodnocení, zda je to tak dobře nebo ne ponechám na každém z nás 🙂

  2. – Kolegovi Cihličkovi jsem ohledně tohoto tématu psal několik dní před Slavností založení – odpovědi jsem se bohužel dosud nedočkal. Vše tak musela zachránit Niam, která bezprostředně po mé prosbě šaty a další doplňky na regály doplnila.

  3. … – problém je v tom, že p. Ernie nereaguje na jakékoliv sovy, hlavně v poslední době. Má být menší letní kolekce, ale iniciativa z jeho strany je v poslední době 0. Situace se tedy u něj opět opakuje – jednou je pracovitý, a pak dlouhá doba nic a tak to je dokolečka, takže menší začarovaný kruh

  4. – Nemluvě o tom, že na skladu toho má od nás více než dost a vždy, když řekne, tak jeho přání plníme. Jestli nemá pan Ernie čas, to už je jiná otázka. Rozhodně ale na vyřešení nejdůležitějších problémů by si čas měl najít.

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *