Ze statistik nováčků

| Vydáno:

Nováčci už běhají po škole déle jak tři týdny. Jejich první kroky sledují redaktoři Denního věštce i kolejních periodik formou rozhovorů, ale v poslední době také prostřednictvím statistik. I já jsem zvolila druhou variantu, vypomohla jsem si informacemi o osobě, ale také magíky.

Jak již dříve informoval Žlutý Trimeles, do školy bylo přijato 103 studentů. Rovná stovka alespoň jednou do hradu nahlédla, což je oproti rokům minulým velice slušný výsledek. Nicméně ne každý už projevil nějakou aktivitu. Např. doposud ještě 15 z nováčků nevykonalo žádnou peněžní operaci, jak můžeme zjistit z tabulky mamonářů.

Zřejmě nejvíce o aktivitě nováčků nám ale poví magíci. Alespoň jednoho magíka si splnilo 70 nováčků. Tím prvním se ale nutně nestává magík za ochutnání fazolky, jak by se na první pohled mohlo zdát. Mnozí z nováčků dali nejprve přednost rychlosoutěži, kterých v posledních dnech rozhodně oproti normálu nebylo málo. Celkově pak nováčci nasbírali k dnešnímu dni 286 magíků, což vychází v průměru skoro na tři magíky na jednoho nováčka, 4 magíky na nováčka, pokud počítáme pouze s aktivními.

Největší sběratelkou je prozatím jistá Alayaya Cassel. Kromě běžných magíků dosáhla i na takové, které mnozí obyvatelé hradu zdolávají i několik školních let – např. knihomol nebo sokolník.

Svou aktivitu vybíjí nováčci i v soutěžích kolejních časopisů. V soutěži Žlutého Trimela právě běží 2. kolo, alespoň jednoho kola se prozatím zúčastnilo 14 nováčků. Podobně laděná soutěž Lví tlapou nedávno uzavřela své první kolo a podle posledních informací o účastníky také nemá nouzi.

Budoucí první ročník tedy vypadá celkem slibně, ale ještě nepředbíhejme. Čeká nás ještě srpnová registrace a s ní snad další přísun aktivních nováčků.

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *