Marco Polo (opět) na scéně

| Vydáno:

Někteří magíci se nedají splnit za chvíli, dokonce ani za školní rok. K takovým se jistě řadí i „Marco Polo,“ který vyžaduje hned tři cesty do zahraničí s kouzelnickou cestovní agenturou C.A. Part…

Ta zavítala do Prasinek již počtvrté. Svou nabídku zveřejnila jako obvykle koncem července. Agentura zůstává konzervativní, k navštívení nabízí stále jedny a ty samé kouzelnické lokality, návštěvníci si z cest odváží stejné suvenýry, přesto jsou krátce po uveřejnění všechny zájezdy beznadějně vyprodané. Kromě nových zážitků spojených s cestováním je určitě pro spoustu výletníků velkým lákadlem právě výše zmíněný magík. Není se čemu divit, doposud mělo magíka na kontě jen několik jedinců, to se ale zřejmě brzy změní.

První příležitost získat tohoto magíka do sbírky se naskytla v létě 2011. To se povedlo pouze těm, kteří jedinkrát nevynechali příležitost s agenturou odcestovat. Vzhledem k zájmu o zájezdy to nebylo úplně snadné, přesto se mi pár takových aktivistů podařilo zachytit. Mezi ně patří např. Arien Rellyová, Jean Molliacová, Oresta Vianueva, Tydynka Flyová nebo profesor Nekromacer.

Letos se jejich řady opět rozšíří. Právě dnes odjely na svou prázdninovou cestu do Japonska Barbara Arianne Lecter, Elanis Aelana Roselfová a Esperanza Milagrosa, které mají k magíkovi zdárně našlápnuto. Snad se zadaří, stejně jako ostatním, kteří teprve odcestují.

Tolik tedy info z cest!

Pěkný zbytek prázdnin všem cestovatelům a čtenářům DV!

Komentáře

  1. – Teda slečno Šarmantní! Vy jste na mě zapomněla a to ho mám už taky od r. 2011. Bůůů, fňuk. ;(

  2. – Slecno :-D, tusila jsem, ze mi nekdo unikne, proto jsem fikane napsala, ze jsem zachytila „par aktivistu,“ nezoufejte, já Vam to vynahradim, treba v soubojáku! 😀

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *