Angela Grey-Slytherin opouští projekt

| Vydáno:
Hogwarts přicházejí o další velkou osobnost.
Angela Grey-Slytherin podala v ředitelně žádost o smazání. Kdo vůbec je tato dáma a čím je pro Hogwarts významná?


Angela Grey-Slytherin je osobnost, která byla na hradě již od jeho založení. Registrovala se v první možné registraci jako studentka Angela Grey a byla zařazena do Zmijozelu. Tam následně získala pozici prefektky a její profesoři (mimo jiných i já) si ji chválili pro její pečlivost a kreativitu, kterou projevovala při psaní domácích úkolů. Po neblahých událostech uzavření hradu a jeho následném odmražování a opravách přestoupila Angela ze zelené do fialové a přijala přízvisko Slytherin, neboť pojala za manžela mladého pana Slytherina. Angela poté začala učit. Jaké předměty to byly, to vám již neřeknu, jelikož si to, bohužel, nepamatuji.

Později převzala po Sandriku Vrizasovi funkci inspektorky výuky, kterou vykonávala zodpovědně a pečlivě a profesoři si nemohli stěžovat. Včas odpovídala na sovy, podporovala kolegy svými kreativními nápady a byla vždy otevřena diskusi. Aby toho nebylo málo, vymýšlela pro nás i vtipné věcné předměty za odměnu. Dostali jsme například felix felicis nebo Velké kulové.

Také rozjela návrhářský projekt známý jako Šikmá ulice. Bylo to místo, kde mohli své návrhy oblečení prezentovat i jiní návrháři než ti z Příčné ulice. Šikmá ulice se těšila velké oblibě a chodili jsme tam óchat a áchat a pak jsme psali Johnovi, jestli by nějaké kousky ze Šikmé nemohly být v prodeji na Příčné.

Kromě inspektorování Angela zvládala i funkci zdravotnice a vymýšlela i hradní akce. Za zmínku jistě stojí akce ZLO, kdy se z profesorů staly knihy a studenti je měli kletby zbavit a vysvobodit je.

Angela vyhrála také anketu Osobnost Hogwarts 2009, což svědčí o její velké oblíbenosti. Mimo to získala hned dva řády Spiritus magicus za utváření magické atmosféry na hradě, dva řády za vzornou výuku a Řád Bradavice.

Svou funkci inspektorky výuky předala před několika lety Elle Sutherland a zakrátko se stáhla i z fialových řad. Poslední léta byla evidována jako obyvatelka Godrikova Dolu, kde zakoupila luxusní sídlo Zámek prastarých kouzelnic.

Nedávno Angela převedla vlastnická práva k zámku na ředitele školy Nimrandira Elénéreho a podala v ředitelně žádost o smazání.

Angelo, díky ti, že jsi s námi byla. Odcházíš jako osoba, která se nesmazatelně zapsala do historie Hogwarts a myslím, že nebudu mluvit jen za sebe, když řeknu, že na tebe nikdy nezapomenu.

Published by

Anseiola Jasmis Rawenclav (Z)

Autorka je kousavá potvora, která občas překoná svou lenost a něco napíše. To, že se blíží, poznáte podle jejích vrzajících kostí. Historici stále marně pátrají po jejím rodném listu.

Komentáře

  1. Madam Angelo, – navždy zůstanete v mém srdci. Přeji hodně štěstí do mudlovského života.

  2. Nikdy na Vás nezapomenu, – madam Angelo. Jsem moc ráda, že jsem s Vámi mohla zažít časy, kdy jste byla na vrcholu své akčnosti a že jsem mohla vystudovat skoro všechny Vaše předměty. Děkuji především za dinosaury! Vždy budu vzpomínat na časy, kdy školu ovládlo Z.L.O. a my se dokázali stmelit, abychom hrad zachránili.
    Buďte šťastná, ať už směřujete kamkoli!

  3. – tak už i Angela? Fíha… tak dobře se s ní drbalo a pomlouvalo 😉

    Hodně štěstí v mimohradním životě, drahá bývalá kolegyně.

  4. děkuji – slzím…. a děkuji za vřelá slova 🙂 Anseiole mohu prozradit i to, co možná sama netuší… hrad jsem chtěla opustit už před lety.. někdo v roce 2006. Byla to tenkrát Anseiola, co řekla cosi, už nevím co, každopádně to bylo něco, co opět probudilo můj zájem o hrad a já zůstala ještě další roky… které mě to tu bavilo a byla jsem ráda, že jsem tenkrát neodešla…. takže i já děkuji Vám Anseiolo 🙂

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *