Historie ankety Osobnost Hogwarts – část první

| Vydáno:

Kdo je to Osobnost Hogwarts? O kom můžeme říci, že k projektu neodmyslitelně patří a dějepisci a archiváři by na něj neměli zapomenout?

Zamýšlela jsem se nad touto otázkou v rámci svých dlouhodobějších úvah o tom, že by si anketa Osobnost Hogwarts zasloužila nějaké zpracování z pohledu historie.

A tak, abych alespoň trochu těmto úvahám dostála, rozhodla jsem se s pomocí pana Olivera McCollina, kterému tímto velice děkuji!, zpracovat graf.
Ten ukazuje proměny pořadí po druhém kole ankety v průběhu let u těch obyvatel hradu, kteří se do finálové desítky dostali alespoň třikrát. Celkem jich je deset – Angela Grey-Slytherin, Anseiola Jasmis Rawenclav, Filius Orionis, John Werewolf, Larrie Larstonová, Letitia te Tiba, Midar Kilahim, Mintaka Orionis, Nekro The Gravedigger a Nimrandir Elénére. Dalo by se tedy říci, že právě těchto deset lidí se z dlouhodobého pohledu obyvatel hradu doposud nejvíce zapsalo do historie projektu.

A co přinese rok 2013? To už je na vás. Hlasujte!

Published by

Anseiola Jasmis Rawenclav (Z)

Autorka je kousavá potvora, která občas překoná svou lenost a něco napíše. To, že se blíží, poznáte podle jejích vrzajících kostí. Historici stále marně pátrají po jejím rodném listu.

Komentáře

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *