Nerozhodná umývárna

| Vydáno:

V dívčí umývárně na hradě se v současnosti dějí divné věci. Zdá se, že boj o pohár nepostihuje jenom bodovací hodiny, ale i zdi umývárny. A my se můžeme jen bezmocně ptát: co dělá Uršula?

Boj o školní pohár se v těchto dnech stupňuje. Eseje jsou odevzdány, úkoly dodělány, a tak jsou poslední šancí studentů aktivně se zapojit do boje o pohár soutěže. Zatímco ve Velké síni se zdá, že zdejší vztahy urputný boj neovlivnil, v Dívčí umývárně se dějí věci.
Čmáranice vyjadřující vztahy Nebelvíru a Zmijozelu se zde začaly objevovat již před veledůležitým famfrpálovým utkáním, kterým by Zmijozel mohl rozhodnout o výsledku školního poháru. O tom, jak to nakonec dopadlo, jste se již mohli dozvědět v předchozím článku, v umývárně se ale tehdy hodně spekulovalo o tom, ke které koleji se přikloní zbylé dvě. Tedy spekulovalo, to asi nebude ten správný výraz, ostatně k žádným výsledkům se ani nedošlo, emotivní nápisy se zde ale začaly objevovat už tehdy.


V umývárně někdo zbožňuje Zmijozel…

V současnosti se však soupeření přiostřuje. 17. června odpoledne se ještě umývárna zdála být pevně rozhodnutá pro Zmijozel, k večeru už ale přibylo i pár nápisů podporujících Nebelvír. Pravdou je, že v Dívčích umývárně je poslední dobou větší provoz než na Václaváku, a ač tam nikdy nebyl klid (že, Uršulo…), současná situace je nesnesitelná. Osobně doporučuji všem umývárně se obloukem se vyhnout a vyhledat jinou.
Jelikož se zdejší situace neustále mění, je možné, že už je tomu zase jinak, když jsem tam však byla naposledy, zdála se být nakloněna spíše Zmijozelu. Je ale vidět, jak jsou studenti čmárající po zdi ze současného stavu zmatení. Za sebe ovšem mohu prohlásit, že podpora jednotlivých kolejí je výzdoba rozhodně důstojnější než potupné nápisy jako „Ředitel smrdí“, které jsem zaznamenala posledně. A nezbývá než doufat, že po vyhodnocení školního poháru se vše vrátí do normálu a umývárna se opět stane klidným (v rámci možností) místem pro vykonávání hygieny.


Nechybí ani ostřejší výměny názorů.

Jediné, co mě na současné situaci udivuje je fakt, že ještě nezasáhla Uršula. Dává si snad volno? Předčasné prázdniny? Nebo taky fandí jednomu z favoritů? To nikdo neví, pokud ale není na dovolené, může kdykoliv zasáhnout a studenty napráskat. Doporučuji tedy opatrnost.
A co na konec? Snad jedinou jistotu. Jeden z favoritů Dívčí umývárny letos školní pohár opravdu vyhraje. Zmijozel nebo Nebelvír? Nechte se překvapit!

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *