Nováčci a jejich první den

| Vydáno:

8. 7. krátce po půlnoci vtrhli do hradu nováčci. Sice jsem je nemohla sledovat celý den v kuse, ale jsou i jiné možnosti, jak si na nováčky posvítit. A těch jsem využila já!


Brány hradu se tentokrát otevřely 91 nováčkům – 71 dívkám a 20 chlapcům. První den se do hradu probojovalo (a to doslova, někteří se neobešli bez pomoci ministerského pracovníka, který byl naštěstí na dosah) hned 51 z nich.

Trochu paradoxní je, že postavičku si zatím vytvořilo jen 33 nováčků, magíci jsou důležitější. Alespoň jednoho si totiž splnilo hned 35 nováčků. Nejsnadněji dosažitelný se jim jevil ten za ochutnání fazolky, splnění soutěže v den vypsání, návštěvu kadeřnictví nebo vyplnění kvízu. Několik nováčků si dokonce odneslo magíka i z letové plochy (u jednoho nováčka to byl dokonce první magík).

Profesorka Mintaka Orionis šla nováčkům naproti zase s magíkem „Levou zadní a pravou přední“, když ten den vypsala hned dvě rychlosoutěže. Madam Wynne zase hojně nadělovala „Pravou identitu“ za vyplnění správných tvarů svého jména.

Rekordmanky v tomto směru jsou zatím Ellen Rachel Tailor, Sinai de Sourirel a Solveig Rogden, které už během prvního dne ukořistily sedm magíků!

8. červenec ale nebyl velkým dnem jen pro nováčky. Myslím, že minimálně podobně ho prožívaly i Alissia Catherine Alterey a Chiara Cheisseová. Obě v ten skládaly ústní část OVCí, přičemž obě získaly nejlepší možný výsledek.

Bohužel spolu s nováčky nakráčely do hradu i škrkny. Otázkou je, jestli nějaká potvora, jako je škrkna, může někomu zkazit jeho první den na hradě, já myslím, že to snad ani nejde…

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *